Běžecké oblečení ZEROWEIGHT Odlo

Běžecké oblečení ZEROWEIGHT Odlo

Běžecké oblečení ZEROWEIGHT CERAMICOOL značky Odlo vám nedá jediný důvod zůstávat toto jaro a léto doma. Optimální fyzický výkon za svěžího rána nebo chladného večera vám umožní podat moderní řada ZEROWEIGHT CERAMICOOL, která je vyrobena z lehkého, větru odolného a chladivého materiálu. ZEROWEIGHT CERAMICOOL  je kombinací aktivní inovace chlazení CERAMICOOL značky Odlo a extrémně prodyšného a ultralehkého X-LIGHT materiálu.

běžecké oblečení odlo

Ať jste začátečník nebo vášnivý běžec, základní vrstva ZEROWEIGHT CERAMICOOL je něco, co vám v létě prostě nesmí chybět! Základní vrstva má hned 4 výhody. Obsahuje ve svých nitích keramické sloučeniny, které ochlazují pokožku a udržují příjemnou tělesnou teplotu i v teplých dnech. Extrémně prodyšná tkanina chrání před UV paprsky a tím pádem před spálením pokožky. Základní vrstva dále nabízí otvor na sluchátka pro jedinečný běžecký zážitek. Dámské oblečení je navrhováno s velkým důrazem na detail, kterým je elegantní síťová vložka a reflexní proužky. Pánské oblečení nabízí sportovní vzhled a je založené na principu mapování těla. Jinými slovy: základní vrstva ZEROWEIGHT CERAMICOOL vám umožňuje vypadat a zároveň zůstat cool, takže se můžete plně koncentrovat na svůj výkon.

Cool vrstvení! Vrstvení šortek 2v1 ZEROWEIGHT CERAMICOOL nejen že vypadá trendově, ale zároveň má mnoho funkčních výhod. Vnitřní šortky poskytují chladící efekt díky inovaci CERAMICOOL od značky Odlo, mimořádné bezpečí a absolutní pohodlí. Vnější kraťasy jsou lehké a prodyšné pro perfektní ventilaci. Zadní kapsa představuje prostor pro uložení věcí a reflexní proužky zajišťují mimořádnou viditelnost při běhu.

běžecké oblečení odlo

Pro ranní nebo pozdní běhy je zbrusu nová bunda ZEROWEIGHT značky Odlo volbou číslo jedna. Lehký, větru odolný materiál, který vás ochrání před větrem bez jakýchkoliv omezení a má stylový, mírně průsvitný vzhled. Ventilace na zádech optimalizuje řízení vlhkosti těla. Reflexní prvky zajišťují viditelnost a umožňují běh i za šera. Tato skladná bunda se dá snadno sbalit do vlastního pouzdra a představuje tak rychlou ochranu před nepředvídatelným počasím.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »