New Balance MT590LN4

New Balance MT590LN4

Pánské běžecké boty New Balance MT590LN4 jsou určené na zpevněné povrchy (ideálně pokud běháte většinou po silnici, betonu, …) i nezpevněné povrchy (takže trail) a patří již k tradičnímu druhu běžecké obuvi. Jsou určené na krátké i středně dlouhé běžecké tratě. Speciálně navržená špička bot jednak zvyšuje životnost boty, jednak chrání chodidla před nebezpečím číhajících kořenů, kamenů apod. Moderní technologie tlumení Speed Ride zase zvyšuje energetickou výměnu při došlapu.

Běžecké boty New Balance MT590LN4

Tato extrémně lehká obuv z velmi prodyšné a odolné látky je určená pro všechny běžce bez ohledu na stupeň jejich tréninku. Nutno však podotknout, že pokud jste dlouhodobě běhali v klasických botách, budete muset tyto boty zařazovat postupně do Vašeho objemu běhání, což ale platí pro všechny druhy běžeckých trailových bot, aby si na ně chodila zvykly.

Tlumení a stabilitu zajišťuje několik technologií (Speed Ride) a tudíž se velmi výrazně liší od klasických technologií (paralelní tlumící vlnová deska od Mizuna, …). Bota má přirozený anatomický tvar s dostatečným prostorem u špičky boty.

Doporučujeme tuto obuv pro ty, kteří běhání půl na půl: některé tréninky v lehčím terénu, některé tréninky na betonu či asfaltu. Již tradičnímu výrobci běžecké obuvi New Balance se podařil velmi zdařilý kompromis mezi klasickou silniční obuví a trailovými botami obuví.

Napsat komentář – zatím pouze jeden komentář

New Balance MT590LN4 – Jeden komentář

  1. jirka napsal:

    Tahle bota není minimalistická, má silné tlumení a drop 12 mm. Vůbec nevím, jak jste na tohle přišli:-)
    (Jinak tyhle NB jsou výborný boty.)

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »