Běžecké motivační video JUST DO IT „Dream Crazy“

Dlouhých třicet let je mantra „Just Do It“ motivačním heslem pro sportovce z různých koutů světa, rozličných sportů i úrovní. Oslava této různorodosti přichází s novým filmem JUST DO IT „Dream Crazy“, který zobrazuje různé příběhy lidí. Sportovců, jejichž jméno zná skoro každý, ale i těch, kteří jsou schovaní mezi námi, a přitom by si zasloužili být na výsluní. Společný cíl mají ale všichni stejný: využívají sílu sportu pro to, aby se svět hýbal kupředu.

https://www.youtube.com/watch?v=WW2yKSt2C_A

Nový spot značky Nike poukazuje na inspirující osobnosti, jako je „král“ basketbalu LeBron James, tenisová hvězda Serena Williams, hráč amerického fotbalu Odell Beckham Jr. nebo keňský atlet Eliud Kipchoge, ale zásadní roli hrají i jiní neuvěřitelní sportovci: např. basketbalový fenomén na vozíku, 29letá Megan Blunk, která získala zlato v Riu 2016. Nebo zápasník Isaiah Bird, jenž se narodil bez nohou a v deseti letech už zakouší, jaké to je vítězit. Charlie Jabaley je zase ironman, který zhubl 54,5 kilo, stal se veganem a dokázal tím zastavit růst nádoru ve svém mozku. A za zmínku rozhodně stojí i Alicia Woollcott, která je nejen úspěšnou roztleskávačkou, ale zároveň se stala královnou amerického fotbalu.

Spád dodali filmu i další významní profesionálové a světoví šampioni, např. kanadská fotbalová star Alphonso Davies, proslulý havajský surfer Kai Lenny, američtí skateboardisté Lacey Baker a Nyjah Huston, německý šampion v boxu Zeina Nassar či americký národní ženský fotbalový tým.

Vyprávění se ujal sám hráč amerického fotbalu Colin Kaepernick a předává povzbuzení těm, kterým se šílené cíle a sny zdají nepřekonatelné.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »