Josefský běh v Cerhovicích – 19. 3. 2016


března
2016

19

Přespolni běh pro děti a dospělé, který pořádá Marie Holakovská a Kateřina Čapková za podpory Městyse Cerhovice, ZŠ a MŠ Cerhovice a Nejen dámského spolku

Myšlenka založení nového běžeckého závodu se zrodila v hlavách dvou maminek, které své děti vedou ke sportu a věnují svůj volný čas nejen rodinným sportovním aktvitám, ale také pořádáním těchto akcí pro děti.

Jako sponzoři byly osloveny hlavní instituce, jež v Cerhovicích pro děti působí, tedy Úřad Městyse Cerhovice, Základní a Mateřská škola. Všichni oslovení se rozhodli závod podpořit a tak se tedy pod záštitou Městyse Cerhovice 19. března 2016 poběží první ročník Josefského běhu v Cerhovicích. Naše poděkování dále patří cerhovickému spolku „Nejen dámský spolek“, fotbalovému klubu Union Cerhovice a TJ Sokol Cerhovice. Získali jsme podporu z fondu hejtmana Středočeského kraje

Chtěly bychom, aby se náš běh stal tradicí, aby se jeho účastníci rádi vraceli, a to i kvůli atmosféře, která panuje okolo všech závodů a je plná napětí, nervozity, překonávání sebe samých a hlavně radosti z pohybu.

V našem snažení nás těší i fakt, že plánovaný závod byl zařazen do Brdského běžeckého poháru, který se koná již několik let.

Věříme, že přilákáme nejen děti a dospělé z okolních obcí, ale že rádi přijedou i běžci, kteří se účastní Krajského poháru mládeže v přespolním běhu.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

10. 3. 2016 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »