Proběhni.se 2019


dubna
2019

13


Místo: Praha 4, Praha

Proběhni.se 2019

Proběhni.se 2019 je jedinečný charitativní závod v běhu na 6 a 11 km. Úspěšný charitativní projekt v IKEMu se uskuteční 13. dubna 2019.

Místo konání: Praha 4, IKEM a Kunratický les
Termín: 13. 4. 2019
Startovné: 500 Kč dospělí a 100 Kč děti při online registraci – 100% startovného jde na konto Nadačního fondu České srdce.
Web: https://probehni.se/
FB: https://www.facebook.com/probehni.se/
Registrace: https://www.sportid.cz/lp_probehnise/p20

Věděli jste, že každý druhý Čech umírá na srdeční choroby? Přední čeští kardiologové si řekli dost a rozhodli se na vážnost situace upozornit. Lékaři z Nadačního fondu České srdce s agenturou RAUL založili běžecký závod Proběhni.se, který na problematiku poukazuje. Běh Kunratickým lesem čeká druhý ročník v sobotu 13. dubna. 450 200 Kč! Výtěžek z prvního ročníku, který v plné výši za podpory partnerů závodu a všech účastníků putoval na konto nadačního fondu je již plně využíván. „Realizujeme složité operace v rozvojových zemích, preventivními prohlídkami předcházíme vážným srdečním onemocněním, vzděláváme začínající lékaře v zemích třetího světa, edukujeme českou veřejnost. Úkolů, které jsme si předsevzali, je celá řada, a díky účastníkům Proběhni.se jsou realizovatelné,“ upozorňuje MUDr. Michal Pazderník, FESC, kardiolog z Institutu klinické a
experimentální medicíny a jeden ze zakladatelů NF České srdce.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

16. 12. 2018 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »