Běžecké motivační video: Mo Farah – Smile

Mo Farah, vytrvalecká legenda současnosti, se na letošním Mistrovství světa v atletice v Londýně rozloučil se svou bohatou kariérou na dráze vítězstvím na 10 000 metrů a druhým místem na poloviční trati. Oba závody byly velmi napínavé až do samotného konce.

Běžecké video: Mo Farah – Smile

S Mo Farahem se natočilo ještě před šampionátem zajímavé video, které mimo jiné ukazuje některé neortodoxní tréninkové metody i způsoby regenerace.

Ohromnou oběť a odolný způsob jeho myšlení při své rekordní kariéře a samozřejmě bezkonkurenční úsměv toto video oslavuje. Za výrobou videa režiséra Marka Zibert stojí agentura Wieden + Kennedy.

Film zobrazuje neviditelnou vyčerpávající cestu a duševní sílu schovanou za úsměvem tohoto běžce. Přináší divákům nevídaný pohled na nejtěžší tréninkové momenty, postavené na pozadí jeho rodného města Londýna.

Silný hold od průvodce filmu, londýnského básníka George the Poet, zachycuje lidskou pravdu, kterou všichni uznáváme: za každým úsměvem je příběh, který nikdy není tak jednoznačný a snadný, jak se zdá.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

14. 8. 2017 / Reportáž / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »