BIKE VALACHY 2016 – 9. 7.


července
2016

09

BIKE VALACHY 2016 – 9. 7.

Seriál VALACHY TOUR míří do své poloviny. V sobotu 9. července se ve Velkých Karlovicích uskuteční závod horských kol BIKE VALACHY a tradičně nabídne jak dvě trasy různé náročnosti pro dospělé, tak i závody dětí.

Start i cíl je u karlovického hotelu Galik v údolí Léskové, který slouží jako zázemí pro většinu závodů VALACHY TOUR. Dospělí závodníci mají na výběr dvě trasy:

  • delší varianta činí 45 km s převýšením 1 600 m a i díky četným terénním a trailovým pasážím je skutečnou výzvou pro zdatné sportovce
  • lehčí trasa nabídne 20 km a 700 m převýšení

Vítězové si mezi sebe rozdělí finanční odměny 15 tisíc korun a hodnotné dárky od sponzorů. Každý startující v kategorii dospělých navíc obdrží bidon limitované edice Specialized.

Zajímavou osobností na startu bude mj. Jan Hruška, jediný Čech pyšnící se ziskem růžového trikotu z legendárního Gira. Sportovci se tak po závodu mohou těšit i na krátkou besedu.

Připraveny budou také tradiční a oblíbené dětské závody na kratších tratích od 100 metrů do 8 000 metrů v sedmi věkových kategoriích. Při přihlášení předem činí startovné symbolických 50 Kč, každé dítě v cíli za odměnu dostane perníkovou medaili.

V rámci doprovodného programu bude otevřeno testovací centrum Specialized s možností půjčit si k vyzkoušení nejnovější modely této značky. K dispozici bude i kontrola a servis kol od SPECIALIZED – EXTREM SPORT Zlín, účastníci si mohou otestovat sportovní hodinky TomTom s GPS modulem a měřičem tepů nebo svěřit unavené svaly do péče fyzioterapeutů v mobilním masážním studiu.

Registrace on-line probíhá na www.valachytour.cz, bude možná i na místě v hotelu Galik.

Seriál VALACHY TOUR, jehož pořadatelem je Resort Valachy Velké Karlovice, zahrnuje letos pět závodů různých disciplín. Po BIKE VALACHY se chystá na 5. srpen triatlon VALACHY MAN a v říjnu BĚHEJ VALACHY. Jednotlivé závody jsou bodově propojeny, kromě dílčích výsledků jsou tak na závěr vyhlašováni a odměňování i absolutní vítězové a to i mezi dětmi.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

1. 7. 2016 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »