Recenze: Běžecké kalhoty Adidas Response DS Wind Pant

Recenze: Běžecké kalhoty Adidas Response DS Wind Pant

Otestovali jsme pánské běžecké kalhoty Adidas Response DS Wind Pant standardního dlouhého střihu. Lze je však označit jako univerzální, hodí se na většinu outdoorových sportů. Již podle názvu „Wind Pant“ je patrné, že devízou tohoto modelu jsou navíc technologie, které pomohou při tréninku v těžších povětrnostních podmínkách – zejména pak při dešti, sněhu nebo silném větru.

Designově jsou kalhoty povedené, i když se na první pohled mohou jevit jako nepříliš výrazné a obyčejné. Zaujmou však šedé pruhy po stranách a reflexní logo v přední části. Kalhoty jsou praktické v tom, že je lze využít jako druhou vrstvu nad funkčními přilehlými kalhotami, v této kombinaci plní výbornou funkci pro běh v podzimním / zimním počasí. Postranní kapsy jsou sice klasické „teplákové“ a využití si moc nenajdou, praktická je však jedna kapsa vzadu po levé straně na zip, kde se vlezou klíče i mobilní telefon. V pase lze kalhoty stáhnout praktickou šňůrkou.

Co se týká funkcí, model je vybaven technologiemi Regular Fit a především CLIMAPROOF® WIND, která poskytuje ochranu ve větrných a deštivých podmínkách. Materiál je ze 100% polyester a váží pouze 74 gramů. Podle výrobce má být textil s ClimaProof® Wind velmi prodyšný (propouští teplo a odpařovaný pot pryč od těla), má lehkou strukturu, je tedy určen k častému pohybu a užívání. Ideálně pro běh v chladných a vlhkých podmínkách. S tímto souhlasíme, zároveň se jevil vhodný i pro běh v relativně „normálních“ podmínkách – díky prodyšnosti a odvádění potu.

Výhody

  • univerzální praktické sportovní kalhoty určené i pro sportování v nepříznivém počasí
  • podšívka jen do výše kolen (odlehčená spodní část nohavic)
  • zipy na koncích nohavic – umožňují pohodlné dopnutí a přilehnutí lemu ke kotníkům nebo botám
  • lze využít jako vrchní vrstvu nad funkčními kalhotami v zimním období

Nevýhody

  • pro štíhlejší běžce zbytečně široké nohavice
  • na první pohled obyčejný, nevýrazný design

Fotografie



Sponzorováno – placená spolupráce

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »