Rozbehajme Karlovku – 22. 9. 2012 v Bratislavě


ledna
1970

01

Rozbehajme Karlovku - 22. 9. 2012 v Bratislavě

Občanské sdružení Pohyb Bez Barier Vás zve na běžeckou událost, která se uskuteční v sobotu 22. září 2012, v 9.00 hodin v Líščom Údolí, v Bratislavě.

Dne 22. září 2012 se v Bratislavě, v Karlovej Vsi uskuteční akce pod názvem Rozbehajme Karlovku. Akce je určená pro nejmenší děti až po dospělé.

Soutěžící jsou rozdělení do jednotlivých kategorií na základě navštěvovaného ročníku ve škole. Nejmladší kategorii tvoří školkaři, kategorie Open je určená pro dospělé. Délka tratě, kterou musí bežci uběhnout, je různá. Pro školkaře je určená trať 50 metrů, školáci mají délku tratě od 200 m po 700 m, pro dospělé je připravená trať dlouhá do 5 km.

Otevřená je také skupinová kategorie Family Group, ve které soutěží rodiče spolu se svými ratolestmi. V této kategorii je dovolené, aby rodiče pomáhali dětem při běhu jakýmkoliv způsobem.

Cílem akce je podpořit děti v pohybumotivovat je ke sportu. Projekt má zároveň také integrační charakter, protože jsou na soutěž zvaní i soutěžící zdravotně znevýhodnění. Délka tratě zůstává i pro ně nezměněná, avšak hodnoceni budou ve svých specifických kategoriích.

Na soutěž srdečně zveme i diváky, aby přišli povzbudit závodníky, a zároveň vytvořili správnou atmosféru.

Zdroj: OZ Pohyb Bez Bariér

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

24. 8. 2012 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »