Podzimní 4 BOJ – 24. 9. 2017


září
2017

24

Sdružení H-Triatlon pořádá již tradiční podzimní čtyřboj, který se uskuteční v neděli 24. 9. 2017 ve sportovním centru Prosek na Praze 9. Všichni aktivní sportovci a sportovní nadšenci se mohou těšit na kombinaci čtyř disciplín – hod oštěpem, sprint, vrh koulí a skok daleký. Účastníci mohou soutěžit v několika kategoriích. Zapojit se mohou jak dospělí, tak děti a vítáni jsou nejen aktivní sportovci, ale i úplní začátečníci.

Poslední zářijovou neděli se všichni aktivní sportovci i nadšení amatéři mohou zúčastnit soutěže 4 BOJ 2017, kterou již tradičně pořádá sdružení H-Triatlon. Začátek čtyřboje je naplánován na 10:00 ve sportovním centru Prosek, v ulici Litvínovská 500 na Praze 9. Konečné výsledky budou vyhlášeny ve 14:00 hodin. Soutěžit se bude ve čtyřech atletických disciplínách – hodu oštěpem, sprintu, vrhu koulí a skoku do dálky. Aby byl průběh soutěže férový, budou účastníci spravedlivě zařazeni do několika kategorií. Poměřit své síly, techniku a sportovní talent tak mohou v kategorii pro děti nebo pro dospělé, přičemž bude zohledňována také kategorie – muži/ženy a chlapci/dívky.

Samozřejmou součástí konané akce je kompletní profesionální servis pro soutěžící i diváky, kteří přijdou podpořit své favority a uhradí startovné. Poplatek pro dětské účastníky činí 50 Kč a pro dospělé 150 Kč, zahrnuje kromě startovních čísel také občerstvení. Zájemci se mohou registrovat elektronicky na http://www.htriatlon.cz.

Datum konání: 24. 9. 2017 od 10:00 do 14:00 hodin

Místo konání: sportovní centrum Prosek, Litvínovská 500

 

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

20. 9. 2017 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »