Pražský Sprint triatlon 2014 – 7. 9. 2014


září
2014

07

Patříte-li mezi příznivce aktivního trávení volného času, zúčastněte se prvního ročníku Pražského Sprint triatlonu 2014 ve Stromovce a vodní nádrži Džbán. V tomto závodě nezáleží na věku ani na sportovní výkonnosti. Triatlonu, který bude odstartován v neděli 7. září, se mohou zúčastnit děti, rekreační sportovci i profesionálové. Za symbolické startovné obdrží každý závodník vstupenku na koncert rockové skupiny Kabát, který se koná 13. září na Vypichu.

Harmonogram závodu:

  • 08:00 – 09:30    Prezentace – v areálu koupaliště Džbán
  • 10:10                Rozprava se závodníky
  • 10:45                Hromadný start závodníků (plavání 200m, kolo 12km, běh 3km)
  • 13:30                Vyhlášení výsledků
  • 15:00                Zakončení akce

Sdružení H-Triatlon zařadilo do seriálu závodů novinku. Sportovní nadšenci mohou přivítat podzim Pražským Sprint triatlonem. „Doufáme, že se účastníkům tento závod zalíbí a stane se tradiční sportovní akcí,“ říká Mgr. Vladislav Dykast, ředitel sdružení. Pražský Sprint triatlon 2014 odstartuje plavání na 200 metrů ve vodní nádrži Džbán na Praze 6. Následovat bude 12 kilometrů dlouhá cyklistická část od koupaliště Džbán do parku Stromovka, kde se poběží 3 kilometry dlouhá závěrečná trať. Každý závod ze seriálu H-Triatlon Tour 2014, který organizuje občanské sdružení H-Triatlon je vhodný pro celou rodinu. Na děti čekají soutěže v dětském duatlonu a běžecké závody a pro dospělé jsou připraveny sportovní disciplíny na tratích rozdělené do 16 kategorií podle věku a pohlaví.

Každý účastník závodu obdrží startovní balíček (čipovou časomíru, startovní číslo, certifikát s potvrzením o absolvování závodu, finisherskou medaily a energetický balíček).

Závod se koná pod záštitou místostarosty Prahy 6 Jana Záruby a místostarosty Prahy 7 Tomáše Kaštovského.

Průběh závodu bude profesionálně zabezpečen zástupci Zdravotní služby.

Výše startovného je 67 Kč. Více informací a online registrace na www.htriatlon.cz. Účastníci se mohou přihlásit i v den konání akce. Prezentace závodníků proběhne od 8:00 do 9:30 v areálu koupaliště Džbán.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

5. 9. 2014 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »