Legíny a sportovní podprsenka HighType

Design

S legínami z dílny HighType jsem se poprvé setkala na outdoorové módní přehlídce, kde jsem jeden sportovní setík předváděla. Oblečení HighType v ČR prodává pouze eshop CoolPohyb.cz , který mě na přehlídku vybavil. Značku jsem neznala, o to víc jsem byla zvědavá, až to pestrobarevné cosi vybalím ze sáčku. Jakožto bývalou vrcholovou tanečnici, která se vyžívá v zářivých odstínech, mě pochopitelně, stejně jako většinu přítomných slečen, na první pohled zaujala barva. Legíny i podprsenka kombinují růžovou a oranžovou, což by na někoho mohlo působit divoce a přeplácaně, ovšem v reálu je design velmi vkusný. Kromě této varianty seženete na Cool Pohyb legíny, sportovní podprsenky a tílka ještě dalších vzorů včetně černé. A také sportovní oblečení pro muže.

Materiál

A příjemně mě překvapil i materiál More Dry Classic s elastanem. Kdo by čekal řídkou umělinu, která se po prvním kontaktu s potem rozpadne, ošklivě by se zmýlil. Jde o velmi odolný, kompresní, přesto prodyšný a rychleschnoucí, materiál, který je navíc díky vyšší gramáži neprůsvitný. Na tohle my holky dbáme, ale tady se není čeho bát, v těchhle legínách barvu vašich kalhotek nikdo neuhádne.

Střih

Potěšil mě i střih s vysokým pasem, který tvaruje boky a drží legíny na svém místě. Osobně totiž neznám větší zlo, než když si při sportu musím neustále popotahovat sjíždějící gaťata. Horší je snad už jenom srolovaná ponožka v botě, ale o tom někdy příště… Legíny jsou kompresní, což poznáte hned, jak se do nich začnete soukat. Krásně zakryjí případné nedostatky na zadečku nebo stehnech. Dále podpoří lymfatický systém, zlepší prokrvení a regeneraci svalů a ochrání je před otřesy a zraněním. Kdo kompresi nemusí a chce větší pohodlí, ať klidně sáhne po velikosti o 2 stupně větší, než běžně nosí (např. XL místo M). Já měřím 167 cm, mám štíhlou postavu a měla jsem podprsenku i legíny vel. S, ale u legín bych mohla zvolit M.

Ideální na ven i do fitka

Zajímavým bonusem na závěr je pak termoaktivní vlastnost legín. To znamená, že vás zahřívají, když je venku zima, a odvádějí tělesné teplo, když je vám horko. Jsou tak ideálním parťákem do fitka i pro chladné podzimní výběhy. Barevná kombinace navíc zaručí, že budete nepřehlédnutelná! A to se v pošmourných listopadových plískanicích dost hodí, co myslíte?

Shrnutí

  • Kde koupit? www.coolpohyb.cz
  • Legíny jsou odolné, prodyšné, neprůhledné
  • zajímavý pas legín „do V“
  • 6 vzorů dámských legín + sportovní podprsenky a tílka
  • Střední gramáž (síla materiálu) a střední komprese
  • Zářivé barvy a vzory
  • Zvolit můžete o 1 až 2 velikosti větší. (Podívejte se na fotky – Cool Pohyb má oblečení nafocené na v vlastních modelkách a uvádí míry).

Petra Šmídová
IG: @petra_kozovic
povoláním novinářka a fitness trenérka, bývalá profi tanečnice (mistryně ČR v latinsko-amerických tancích družstev, bronzová mistryně ČR v karibských tancích, bronzová mistryně ČR v salse) a zapálená sportovkyně (skialp, běh, lezení, horská turistika, cyklistika…



Sponzorováno – placená spolupráce

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »