10 tipů na dárky pro běžce

10 tipů na dárky pro běžce

Běžecká sezóna je v plném proudu a ať už si nevíte rady s dárkem pro partnera absolvujícího jeden závod za druhým, či pro kamarádku, která se běhu věnuje jen rekreačně, věnujte pozornost následujícím řádkům. Představíme si pár tipů na dárek pro běžce, od užitečných drobností až po větší dary.

1. Malé doplňky

Jakmile vstoupíte do větší prodejny sportu, objevíte mnoho drobností, kterým můžete svého sportovce potěšit. Například sluneční brýle, sportovní čepice, čelenka, kvalitní ponožky, nebo doplňky pro noční sovy – čelovka a odrazky.

2. Kniha

Mnoho profesionálních běžců zanechalo odkaz na svou kariéru v knižní formě. Ať už jde o autobiografii oblíbeného sportovce, zkušenosti a postřehy v tomto sportovním odvětví. Některé knihy mohou obsahovat i plán pro začátečníky, kde najdete vše od nákupu vhodných bot až po první závod. Takovou vydala třeba hvězda Paula Radcliffe.

3. Domácí sportovní vybavení

Každou aktivitu je třeba měnit a většina sportovců neprovozuje pouze kardio, ale také posilování. Zvažte nákup domácí hrazdy, TRX závěsného systému, bosu, overballu, nebo třeba gymnastického míče.

4. Masážní válec

Velice jednoduchý, ale skvělý dárek, který využije v rámci regenerace.

5. Dres na míru

Jelikož je u nás běh poměrně populární, naleznete na trhu výrobce originálních dresů pro běžce. Vyberete si vhodný materiál, provedení, případně potisk, který bude jednotlivce vystihovat.

6. Voucher

Zde se fantazií meze nekladou. Ať už je to poukaz na masáž pro regeneraci, do zdravé výživy, nebo do sportovní prodejny na nákup vybavení.

7. Startovné

Mluví dotyčný o tom, že by se rád zúčastnil nějakého závodu, nebo mu občas chybí motivace pro trénink? Zaplaťte za něj startovné. Dejte mu však dostatek času na trénink. A pokud nevíte, kdy a kde se závody konají, naleznete je mnohokrát třeba na Facebooku.

8. Fitness náramek nebo sportovní hodinky

Mnoho značek, mnoho provedení, ceny od opravdu nízkých po opravdu vysoké. Pro rekreační běžce nejspíš postačí fitness náramek, který třeba není tak přesný jako jsou hodinky, ale pro měření tepu a základních funkcí postačí.

9. Trenér

Dárek vhodný pro začátečníky i pro pokročilejší, protože vždycky je co zlepšovat. Zvláště pro začátečníky je důležité, aby se co nejdříve naučili správné technice. Jen tak lze totiž předejít možnému zranění.

10. Věšák na medaile

Ať už koupíte, koupíte hotový akrylátový věšák nebo necháte vyrobit na míru, tohle je opravdu perfektní dárek. Bude motivovat k tomu, aby trofeje přibývaly a zároveň je to vhodná dekorace

11. Bonusový tip: Akrylátové trofeje

Jste pořadatel běžeckého závodu? Prohlédněte si aktuální nabídku běžeckých akrylátových trofejí od společnosti Poháry Bauer. Na trhu uvádí unikátní designy trofejí, pohárů a medailí, které pozvednou každou akci. Samozřejmostí je možnost potisku či výroba zcela unikátního designu dle vašeho návrhu.



Sponzorováno – placená spolupráce

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »