Vyhledávejte závodní fotografie podle startovních čísel

Vyhledávejte závodní fotografie podle startovních čísel

Znáte to, odběhnete Váš životní výkon, ať už je to malý místní závod nebo ultra maratónská trať, první dny po závodu se snažíte zregenerovat Vaše tělo, ale následně si chcete opět Váš výkon připomenout a hledáte fotografie ze závodu. Procházením různých galerií strávíte mnohdy hodiny, a ne, a ne najít Vaši vysněnou hrdinskou fotografii. Co kdyby tomu mohlo být jinak? Co kdybyste zdolali Váš závod a počkali na automatickou zprávu o tom až budou Vaše fotografie dostupné?

Nová online služba Photon Hero Vám to nabízí. Stačí se zaregistrovat na webu a dle přihlášky na závod vyplnit Vaše startovní číslo. Jakmile systém detekuje fotografii odpovídající Vašemu startovnímu číslu, upozorní Vás na to. Vaši fotografii si pak můžete zakoupit jak v tiskové kvalitě, nebo stáhnout v nižším rozlišení. Pokud se zúčastníte závodu, kde není viditelné Vaše startovní číslo, nezoufejte a využijte vyhledávání fotografii podle času pořízení.

Fotografům jejich práci také usnadní systém automatické detekce startovního čísla. Fotografie jsou při nahrání automaticky označeny startovními čísly, podle kterých mohou závodníci své fotografie vyhledávat.

Tímto možnosti systému nekončí, Vaše výkony se podrobně analyzují, systém nabízí srovnání a statistiky závodů. Neváhejte a vytvořte si Váš sportovní účet, kde můžete mít všechny Vaše fotografie, závody a výkony na jednom místě.

Photon Hero je všude tam, kde jste Vy. Přidejte se k nám, ať už jste hrdina závodník nebo fotograf.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »