Běhejte pro dobrou věc s Linkou bezpečí

Chtěli byste se zúčastnit některé z letošních běžeckých akcí udělat tak něco pro své zdraví a ještě pomoci dobré věci? Prague International Marathon navazuje na světovou tradici charitativního běhání a díky tomu máte možnost podpořit Linku bezpečí! Ta je jedinou celostátní bezplatnou krizovou linkou pro děti a mladistvé, kteří řeší každodenní starosti, ale i závažné problémy? Pokud je běhání vaše vášeň a láká vás zaběhat si v týmu třeba i se členy skupiny Mandrage, pak pro vás máme lákavou nabídku jak na to!

Nabízíme vám limitovaný počet běžeckých registrací v níže uvedených závodech. O které závody jde?

Tím prvním je půlmaraton O2 Pražská štafeta 4×5, která 19. dubna oživí Stromovku, jeden z nejoblíbenějších pražských běžeckých parků.

Druhým závodem je štafeta Volkswagen Maraton Praha. Za Linku bezpečí v týmu poběží nejen ředitelka Ivana Šatrová a vedoucí Linky Peter Porubský, ale také její patroni – skupina Mandrage.

Součástí tohoto závodu je i rodinný běh, kde za Linku bezpečí rovněž budou závodit známé osobnosti z řad jejích patronů.

Jak můžete speciální registrace získat? Napište na mail: k.holadova[zavinac]linkabezpeci.cz nebo zavolejte na tel. 602 227 676, o jakou běžeckou akci byste měli zájem a počet závodníků, a budou vám zaslány informace o prodejních cenách registrací. Navíc pro každého běžce, který se u nás zaregistruje, máme připravený dárkový balíček. Potud probíhá vše tak, jako kdybyste se registrovali přímo na stránkách závodu.

Díky registraci prostřednictvím uvedených kontaktů ale budete moci přispět na provoz Linky bezpečí, a to tak, že nám řeknete částku, kterou chcete přispět, a bude přičtena ke standardní ceně registrace.

Pro představu uvádíme náklady související s provozem Linky bezpečí:

  • 1 000 Kč – podpoříte půl hodiny provozu Linky bezpečí = 13 šťastnějších dětských příběhů
  • 2 000 Kč – podpoříte jednu hodinu provozu Linky bezpečí = 25 šťastnějších dětských příběhů
  • 4 000 Kč – podpoříte dvě hodiny provozu Linky bezpečí = 50 šťastnějších dětských příběhů

Jakákoliv výše příspěvku, který společně s registrací uhradíte, a která půjde na provoz Linky, je na vašem osobním rozhodnutí.

Po potvrzení registrace vám bude zaslána faktura (slouží jako daňový doklad) na vámi zvolenou částku, a po jejím uhrazení obdržíte unikátní registrační kód, s jehož pomocí se zaregistrujete na webových stránkách vybraného závodu.

Tak co, poběžíte v tom s Linkou bezpečí?

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »