2. ročník Božího běhu a mistrovství světa v běhu s kočárkem – 19. 9.


září
2015

19

2. ročník Božího běhu a mistrovství světa v běhu s kočárkem – 19. 9.

Rok se s rokem sešel a my bychom Vás rádi pozvali na druhý ročník Božího běhu a mistrovství světa v běhu s kočárkem, který se uskuteční v sobotu 19. září na Božím Daru v Krušných horách.

Konečně můžeme říci, že po prvním úspěšném ročníku dále pokračujeme a věříme, že i letos se závodníci potkají s formou a pěkným počasím a užijí si tak malebnou trasu vedoucí po hřebenech hor, ale přesto nenáročným terénem. Tím pádem se mohou těšit i závodníci s kočárky, jelikož trasa je opravdu vedena vhodným terénem jak pro běh, tak pro tlačení kočárku.

Drtivá většina trasy vede po štěrkové příjemné cestě, část, hlavně ve městě, po asfaltu a kousek trati pro „nekočárkáře“ také po trávě.

Start a cíl závodu je opět před areálem Novako. Po výborných výkonech a pěkných odměnách pro závodníky z minulého ročníku můžeme opět konstatovat, že to bude jistě velmi příjemně strávený den. A je vhodný pro celou rodinu, jelikož chvíle před startem, během závodu nebo i jen pro regeneraci je možné strávit v areálu Novako, který je zaměřen právě na rodinu s dětmi.

Udělejte si hezký sportovně rodinný den a vyražte třetí sobotu v září na Boží Dar a okuste krásu běžeckého sportu.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

26. 8. 2015 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »