Business Run Motivation – 15. 5. 2015


května
2015

15

Business Run Motivation – 15. 5. 2015

Běžecké šílenství se šíří lavinově po celé České republice. Udržovat se v kondici, vyčistit si sportem hlavu po náročném pracovní dni nebo týdnu chce čím dál tím víc lidí. Je to jeden z nejlepších prostředků jak předejít, případně bojovat proti kumulovanému stresu, který se negativně projevuje na pracovní výkonnosti a zdravotním stavu.

Zařazování sportovních teambuildingů do ročního programu firem je již pro mnohé zcela běžné. Pokud se vám ale zdá, že toho sportu je stále ve vašem životě a firmě málo, jste aktivní běžec a hledáte novou partu na běhání nebo ji chcete rozšířit a pomoci tak i svým kolegům je tu projekt šitý na míru právě pro vás: BUSINESS RUN MOTIVATION!

Jak se do něj zapojit?  Pošlete objednávku na určený počet startovních čísel pro Váš firemní tým, naplánujte trasu dlouhou min 5 km začínající před budovou firmy, pošlete  fotku celého týmu na startu (můžete i fotky z průběhu) a počet účastníků a výši společně uběhnutých kilometrů. Na základě splnění těchto bodů Vám bude vystaven potvrzující certifikát s fotografií Vašeho firemního týmu o uběhnutí Vámi uvedených kilometrů.

Zapojením se do akce BUSINESS RUN MOTIVATION podpoříte i dobrou věc. Z každého startovního čísla jde  finanční obnos handicapovaným sportovcům v rámci projektu Sportovní asistent. Ten pomáhá handicapovaným sportovcům a je velkou motivací pro ostatní, aby se nebáli překonávat své bariéry i za pomoci druhých.

Datum nejbližšího běhu: 15. 5. od 14:00 Brněnské výstaviště

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

1. 4. 2015 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »