Běh pro úsměv – 17. 5. 2014


května
2014

17

Pelhřimov, známý především jako „Město rekordů a kuriozit“, se v sobotu 17. května 2014 promění v běžecký ráj.

Ve spolupráci s městem Pelhřimov a pod záštitou Kraje Vysočina se uskuteční charitativní akce nazvána velmi příhodně: Běh pro úsměv. Název je to nepochybně výstižný, jelikož díky účastníkům a vybranému výtěžku na startovném můžeme společně vykreslit úsměv na dětských tvářích. Výtěžek půjde na Nadační fond Julinka, který se snaží bojovat proti dětské obezitě. Akci pořádá společnost „Výživové poradenství Michaela Tulachová“ a slibuje bohatý doprovodný program pro celou rodinu a pro všechny generace.

Letošním velkým lákadlem je zcela nepochybně účast Ivy Pazderkové a Richarda Nedvěda, kteří nejen že poběží, ale coby moderátoři nás provedou celým dnem. Komu je humor Ivy Pazderkové blízký, jistě nepohrdne pozváním na hudební zážitek v podobě vystoupení její skupiny „Ukalala“.

První závod bude určen našim nejmenším. Poběží se na 500 m a startovat se bude v deset hodin dopoledne. Každý účastník – i sotva chodící, je srdečně vítán. Starší děti budou startovat v jedenáct hodin dopoledne a budou zdolávat trasu měřící 1000 m. Síly a vytrvalost si budete moci změřit s Richardem Nedvědem, který se zúčastní  a pokusí se závod úspěšně dokončit. Poslední závod se poběží ve dvě hodiny odpoledne na 5 km, který zaběhne i Iva Pazderková.

Program

  • 10:00 / 500 metrů – ročníky 2009 a mladší (poběží i Richard Nedvěd)
  • 11:00 / 1000 metrů – ročníky 2008 – 2004 (poběží i Richard Nedvěd)
  • 13:00 / Vystoupení kapely Ukalala – Iva Pazderková s kapelou
  • 14:00 / 5km – Poběží i Iva Pazderková. Vystoupení programu pro děti i dospělé – roztančíme náměstí.
  • 15:30 / Blue Band

Více na www.behprousmev.cz.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

31. 3. 2014 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »