Běh medvěda Brtníka 2016 – 7. 5. 2016


května
2016

07

Běh medvěda Brtníka 2016 – 7. 5. 2016

Přijďte udělat něco pro sebe – to je slogan druhého ročníku běžeckého závodu Běh medvěda Brtníka. První ročník byl z našeho pohledu velmi úspěšný, proto jsme se rozhodli jít do toho znovu. Vylepšit, co se vylepšit dá a závod posunout zase o kousek blíž k vysoké úrovni závodu, které se pořádají po celé České republice.

Běh medvěda Brtníka je druhý ročník sportovně kulturní akce, která se bude konat 7. 5. 2016 na náměstí v Brtnici na Vysočině. Připraveny jsou nově závody na 100, 450 a 1200m pro děti, které budou rozdělené podle věkových kategorií (100 m do roku narození 2010, 450 m rok narození 2006 – 2009, 1200 m rok narození 2001 – 2005). Hlavním závodem je běh na 5,5 a 11 km se společným startem. Nově můžou závodníci startovat v závodě na 11 km ve štafetě a to, ženské, mužské i smíšené. Závodníkům bude změřen čas pomocí čipů.

Celá akce začne v 11h ráno zahájením a poté přijdou na řadu dětské běhy. Hlavní závod startuje v 13h. Pro závodníky bude připraveno občerstvení (voda, isonápoj, sladké pečivo, ovoce) pro doplnění energie po závodu. V cíli závodníci dostanou pamětní medaili v novém designu a ti nejlepší se mohou těšit na hodnotné ceny.

Předpokládaná účast je celkem 200 závodníků, která by vyrovnala účast v loňském ročníku.

Závod má své oficiální triko, které si kdokoliv může předem objednat. Pořadatelé budou mít podobná trika jiné barvy pro jasné odlišení.

Během celého dne bude probíhat bohatý doprovodný program. Pro děti bude připraven například skákací hrad, zájmová stanoviště a malování na obličej. Ve stáncích našich partnerů získáte zajímavé informace o tom, jak se stravovat a podle čeho vybírat obuv. Můžete se nechat namasírovat profesionální masérkou a ještě si vybrat oblečení z nejnovější běžecké kolekce. Také budou připravena různá vystoupení. V podvečerních hodinách zahraje živá kapela k poslechu a tanci. Spoustu dalších aktivit pro Vás připravujeme.

Občerstvení bude zajištěno po celý den.

Více informací o závodu, fotogalerie i video z loňského ročníku najdete na www.behmedvedabrtnika.cz.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

17. 2. 2016 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »