H-Triatlon zahajuje seriál závodů na Praze 5 – 21. 4. 2013


ledna
1970

01

Sdružení H-Triatlon pořádá v letošním roce několik závodů určených pro jednotlivce všech věkových kategorií i fyzické zdatnosti. Jako první letos proběhne 21. dubna krosový závod v krásném prostředí rezervace Skalka v Praze 5, který je určený nejen profesionálním a rekreačním sportovcům, ale i rodinám s dětmi. Součástí závodu bude i běh o pohár starosty Ing. Miroslava Zeleného, který nad krosem převzal záštitu.

Program závodu:

  • 7:30 – 10:00 Prezentace závodníků (nejpozději 30 minut před startem závodu)
  • 9:00 Start dětských kategorií
  • 10:30 Start Muži a Ženy
  • 13:00 Společné vyhlášení výsledků

Účastníci budou rozděleni dle pohlaví do věkových kategorií a výkonnostních skupin:

  • Pro děti do 6 let je připravena trasa v délce 300 m
  • Rekreační sportovci budou závodit na trati Hobby (3 km)
  • Profesionálové přeměří své síly na okruhu Sport (6 km)

„Kros na Skalce se těší rok od roku většímu zájmu. Je to určitě nejen kvůli jeho dobré dostupnosti a atraktivnímu prostředí, ale i kvůli možnosti výběru tratí, jejichž délka umožňuje účast i těm, kteří s tréninkem začali až s příchodem jara,“ říká ředitel závodu Mgr. Vladislav Dykast. Součástí startovného ve výši 100 – 200 Kč (v závislosti na termínu registrace, děti zdarma) je čipová časomíra, profesionální startovní čísla a výsledky ve formě SMS do několika minut po ukončení závodu. Každý závodník obdrží na vyžádání certifikát s výsledným časem a pořadím. Všechna závodní čísla budou po ukončení sportovní části zařazena do losování o atraktivní ceny.

Účastníky čeká i doprovodný program v podobě skákacího hradu, trampolíny, ukázek první pomoci ve spolupráci se Zdravotnickou záchrannou službou hlavního města Prahy, přednášky Útvaru prevence MP hl. m. Prahy, psovodi, a další soutěže pro děti.

Více informací a online registrace na www.htriatlon.cz. Účastníci se mohou přihlásit i v den konání akce.

Spojení MHD – autobus č. 191, zastávka Spiritka – autobus jede ze zastávky Na Knížecí směr Petřiny, zastávka je vzdálená cca 250 m od startu závodu (GPS souřadnice místa startu závodu : Latitude: 50.073557º N, Longitude: 14.365794º E).

H-triatlon, o.s. je pořadatelem sportovních a kulturních akcí s několikaletou tradicí v hlavním městě Praze a dalších městech České republiky. Všechny akce jsou určeny pro sportovce, sportovní nadšence a v neposlední řadě děti. Část výtěžku ze startovného vždy putuje na dobročinné účely (podporujeme Dětský domov Krásná Lípa, ZŠ Jiříkov a další). Všechny akce budou profesionálně zabezpečeny zástupci Zdravotní služby.

Zdroj: Tisková zpráva k závodu

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

10. 4. 2013 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »