Columbia prodlužuje sponzoring trailového běžeckého závodu UTMB®

Ženeva, Švýcarsko — 26. října 2018 — Columbia Sportswear oznamuje prodloužení partnerství s běžeckým závodem Ultra-Trail du Mont-Blanc (UTMB®) o další 3 roky.

Prodloužením spolupráce s UTMB, největší globální trailovou běžeckou událostí roku, potvrzuje Columbia svůj závazek podporovat terénní běh. Columbia tak nadále zůstává hlavním partnerem UTMB a oficiální značkou vybavení v oblasti oblečení a obuvi. Columbia poskytne běžcům účastnické tričko. A všem, kdo doběhnou tento extrémně náročný závod, navíc Columbia navrhne a věnuje speciální tílko na oslavu jejich dokončení tohoto ultra náročného běhu. Columbia také poskytne oblečení pro organizátory běhu, pomocné dobrovolníky a oficiální hosty.

Během posledních 16 let své historie expandoval závod UTMB za hranice svého původního rozměru
v Chamonix ve Francii do mezinárodně uznávané trialové běžecké události. Spojuje běžecké komunity a účastníky závodu zavede do tří zemí – Francie, Itálie a Švýcarska, kde na ně čekají tisíce lokálních fandících diváků a milióny mezinárodních fanoušků je sleduje prostřednictvím webcastu i průběžných  aktuálních zpráv o nejlepších terénních běžcích světa.

Čtyřleté zapojení Columbie do UTMB bylo se ukázalo být pro obě strany velice úspěšné a proto bude tato běžecká událost i nadále  sloužit jako startovací můstek a testovací základna trailové běžecké obuvi, oblečení a vybavení Columbia Montrail, které je navrhováno pro profesionální terénní běžce. Na letošním ročníku UTMB prezentovala Columbia svůj globální tým Columbia Montrail s více než 50 běžci včetně vítěze TDS Marcina Swierce z Polska. S těmito elitními sportovci Columbia úzce spolupracuje v průběhu tréninků i závodu, aby využila jejich neuvěřitelných postřehů a zajistila tak, aby výrobky Columbia Montrail odpovídaly přesně jejich potřebám a standardům na trati.

“Columbia a UTMB sdílí stejnou misi a to inspirovat všechny lidi k tomu, aby si zamilovali outdoor,” řekl Joe Boyle, prezident značky Columbia. “Vášeň a závazek Catherine, Michela a celé komunity UTMB je nakažlivý a my jsme hrdí, že jsme součástí této úžasné akce. Elitní běžci poskytují velmi užitečné a hodnotné postřehy, které vylepšují design i výkon produktů Columbia”.

„Jsme potěšeni jistotou, s jakou Columbia prodloužila spolupráci s UTMB”, uvedli Catherine a Michel Poletti, zakladatelé a ředitelé UTMB. “Od roku 2015 nám tato pevná spolupráce umožnila sdílet naší společnou vášeň pro outdoor zejména pak trailový běh s více a více lidmi. Podpora značky Columbia nám umožňuje pokračovat v našich dlouhodobých snahách závod UTMB stále vylepšovat a posilovat naše závazky k hodnotám sportu a respektu ke krásnému prostředí masivu Mont-Blanc. Díky pokračující podpoře Columbie můžeme čelit novým výzvám a zajistit tak, že UTMB zůstane globální oslavou trailového běhu, která spojí tři zemně a fanoušky z celého světa.“

O značce Columbia

Columbia, vlajková loď mezi značkami společnosti Columbia Sportswear Company se sídlem v Portlandu ve státě Oregon v USA, vytváří inovativní výrobky pro outdoorové nadšence již od roku 1938. Columbia se stala přední globální značkou díky tomu, že dokázala zhmotnit nadšení společnosti pro venkovní aktivity do podoby technologií a odolných výrobků, které udržují zákazníky v teple, suchu, chladu a chráněné po celý rok. Pro více informací navštivte prosím internetovou stránku společnosti na adrese www.columbia.com.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

16. 11. 2018 / Reportáž / Autor: fv-admin

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »