360tka TOUR v Lázních Kynžvart – 5. 8. 2017


srpna
2017

05

360tka TOUR v Lázních Kynžvart – 5. 8. 2017

Lázně Kynžvart nabízí masáže, procházky po kolonádě nebo léčivé prameny. Zní to lákavě, že?

Takový odpočinek si budeš muset nejdříve zasloužit! 360tka TOUR se vrací na rok přesně do krásného lázeňského městečka v Karlovarském kraji a dá Ti pořádně do těla.

360tka TOUR v Lázních Kynžvart se pyšní nejnáročnější, ale nejkrásnější trasou. I zde si zopakujeme základní pravidla 360tky. Závodníky čekají 3 kola po 2 km a v každém kole 4 stanoviště se 2 cviky.

Stanoviště nabídnou staré známé cviky i horké letošní novinky. Kačáci a humusáci jsou hvězdné stálice, Pekařova pomsta nebo Jack Rozparovač dají zabrat i nejsilnějším chlapákům a cílová rovinka žabáků dorazí úplně všechny.

Nezapomeň, v Lázních Kynžvart máš poslední šanci získat navíc ke klasické medaili dílek Trinitas TOUR.  Medaile TRINITAS je další letošní novinka a skládá se ze třech dílků Challenge, Tour a Winter. Poslední Trinitas Challenge můžeš získat na podzim v Praze.

O závodníky bude jako vždy dobře postaráno, na trati je připravena občerstvovací stanice a v cíli bohatý doprovodný program. DJ Spalda nás provede celým dnem, zazní také originální songy napsané jen pro 360tku. Něco pěkného na sebe i na tréninky pořídíš v 360tkashopu. Děvčata z Multisportu poradí jak na pravidelný pohyb a zdravý životní styl. To vše neodmyslitelně patří k závodu 360tka.

Samozřejmostí je závod pro nejmenší  360tka Challenge kids, která učí děti sportovnímu chování a radosti z pohybu. Dětský závod startuje v 15:30 a registrace je možné zakoupit na místě i online na www.360tka.cz.

Uvidíme se 5. 8. 2017 od 11 hodin na místě nejpovolanějším, hřišti TJ Sokol Lázně Kynžvart.

Obhájí místní letos první příčky?

Přijď se podívat, fandit a hlavně závodit.

Protože TY NA TO MÁŠ!

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

13. 7. 2017 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »