360tka CHALLENGE Praha – 14. 4. 2018


dubna
2018

14

360tka CHALLENGE Praha – 14. 4. 2018

Ve vzduchu je cítit jaro a to znamená jediné, blíží se 360tka v Riegrových sadech. Označ si v kalendáři sobotu 14. dubna a těš se na závod, ve kterém si dáš do těla.

360 Challenge Praha je originálním závodem, jehož první ročník se konal právě v Riegrových sadech. Jsme věrni tradici, a proto se zde letos potkáme znovu, tentokrát už po čtvrté. Na 14. dubna je připraveno klasických 6 km rozdělených do 3 kol . V každém kole Tě pak potrápí 4 stanoviště, kde jsou vždy 2 cviky.

Na stanovištích už se na Tebe třesou humusáci, horolezec nebo oblíbení cíloví žabáci. Cviky s vlastní vahou, které potrápí každého závodníka. Připomeň si, jak se cviky správně provádějí v našem instruktážním videu na webu 360tka.cz.

Někteří z vás již získali první dílek do skládačky TRINITAS ze závodu WINTER. V Praze tomu nebude jinak. Ke každé medaili s logem 360tky obdržíš navíc úlomek do sezonní medaile TRINITAS. Stejně tak platí možnost tvořit štafetu a zdolat 360tku v partě. Ve štafetě poběží každý člen vždy jedno kolo. Na start se postaví například i štafeta Fitmami, která se rozhodla objet celou 360tkovou TOUR a zazávodily si už v Liberci.

Připravený je program pro všechny věkové kategorie, samozřejmostí je závod pro děti, kteří běží pouze jedno kolo.  Na start se postaví už děti od 3 let! Výkony budou kontrolovat naši dobrovolníci. Na jednom stanoviště tě dokonce i zkontrolují herci z Ordinace v Růžové zahradě v čele se Zdeňkou Vorlíčkovou! Vystoupí ale také rapper Progy, který složil už 2 songy věnované závodu, pole dance Heaven a občerstvit se můžeš u Kafekola a mrknout, jak vymakanou technologií šlapání do pedálu ti vykouzlí lahodnou kávu.

Registrace probíhá na 360tka.cz nebo na místě v den závodu.

360tka Challenge Praha startuje 14. dubna v 9:00.

Děti vybíhají pokořit trať ve 12:30.

Přihlas se a dokaž si, že TY na to máš!

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

5. 4. 2018 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »