Přidávání závodů do termínovky je nyní zpoplatněno

Přidávání závodů do termínovky je nyní zpoplatněno

V rámci zkvalitňování našeho portálu Běháme.cz jsme přistoupili od 20. 3. 2019 ke zpoplatnění přidávání závodů do termínovky. Nově bude možné závod přidat výhradně přes tento kontaktní formulář, v němž se dozvíte i cenu za publikování závodu a podmínky.

Proč jsme se rozhodli učinit tento krok? Při prezentaci závodů nám jde především o jejich kvalitu, nikoliv kvantitu.

S rostoucím počtem registrovaných závodů v termínovce postupně docházelo k tomu, že jsme v redakci měli stále méně času na to, abychom každému závodu vytvářeli jeho kompletní profil. Zpravidla jsme závod publikovali tak, jak nám jej pořadatel zadal. Každý z organizátorů těchto akcí si však propozice připravuje odlišně, řada důležitých informací v nich chybí a je třeba, aby je editor termínovky ručně vyhledal na webu a doplnil.

Aby se naši čtenáři v termínovce mohli inspirovat, a aby je prezentace závodu dostatečně navnadila a vybídla k účasti, je zapotřebí prezentaci závodů zkvalitnit. Proto nabízíme přidání do termínovky nově jako službu, která přináší pro pořadatele spoustu benefitů. Navíc je přidání závodu podmíněno uhrazením poplatku, který není nikterak vysoký – dosahuje ceny za maximálně 1–4 startovné.

Propagace Vašeho závodu na Běháme.cz má řadu výhod:

  • Patříme k nejstarším webovým portálům (od začátku roku 2008), které se specializují na běhání. Kolem našeho webu se tvoří početná běžecká komunita. Mnoho uživatelů náš web již od doby vzniku pravidelně čte, zveřejňuje v něm vlastní články, debatuje v komentářích.
  • Závod bude od jeho vložení do termínovky viditelný a seřazený mezi ostatními závody dle data startu v sekci Závody. V této sekci zůstane až do data konání závodu a poté se v této rubrice dále archivuje.
  • Zároveň bude okamžitě po jeho vložení zobrazen na úvodní stránce webu mezi třemi nejnovějšími aktualitami. Až se přiblíží datum startu závodu, závod se zobrazí rovněž ve spodní části webu na všech jeho podstránkách.
  • Každý závod po přidání do termínovky sdílíme na naší facebookové stránce, která má téměř 5 000 aktivních fanoušků.
  • Profil závodu bude sestaven redakcí z Vámi dodaných informací. Zajistíme korekturu, formátování obsahu, doplnění fotografií, vložení odkazů na web oficiálního závodu či sociální sítě. Pokud budete potřebovat v profilu závodu cokoliv změnit, stačí nám napsat na e-mail a změny provedeme.


Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

20. 3. 2019 / O serveru / Autor: fv-admin

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »