Den na maXXimum, závod 9 km Špindlerův Mlýn – 16. 9. 2016


září
2016

16

Den na maXXimum, závod 9 km Špindlerův Mlýn – 16. 9. 2016

Již v sobotu 16. září proběhne na sjezdovce ve Svatém Petru velký event pro milovníky běhání. Hlavním mediálním partnerem akce s názvem Den na maXXimum je rádio Evropa 2. Kromě devíti kilometrové trasy si mohou zájemci vyzkoušet i závodní seběh sjezdovky a řadu dalších aktivit. V rámci doprovodného programu vystoupí kapely Skyline, Eddie Stoilow a Dilated.

Závod v okolí Špindlerova Mlýna bude mít cca 9 km a bude startovat a končit na sjezdovce ve Sv. Petru. Celým Dnem na maXXimum provede známá moderátorská dvojice Evropy 2, Jindra Ekl a Tomáš Zástěra. Evropa 2 rovněž do Špindlerova mlýna přiveze doprovodný program, v rámci něhož vystoupí kapely Eddie Stoilow, Delited a Skyline. K vyzkoušení bude i flying max neboli lanové přemostění, summer tubing, tříkolky a koloběžky a řada dalších zajímavých aktivit.

„Věříme, že nám bude přát počasí a účastníci závodu si celý den užijí na maXXimum. Navíc pro zájemce o extrémy je připraven i populární seběh sjezdovky a řada dalších adrenalinových zážitků,“ říká Věra Gajdošíková, manažerka Lagardere No Limits a pořadatelka akce.

Do projektu se zapojily také společnosti: Ski areál Špindlerův mlýn, CzechTourism, město Špindlerův mlýn, Coca Cola a operátor Kaktus.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

12. 9. 2016 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »