MAMINY RUN – 8. 11. 2014 Brno


listopadu
2014

08

MAMINY RUN – 8. 11. 2014 Brno

V České republice vzniká silná komunita aktivních maminek, které se propojují skrze celorepublikový běžecký projekt MAMINY RUN.

Dne 8. listopadu 2014 se bude běžet obzvlášť zajímavá štafeta projektu MAMINY RUN. Nikdy nekončící štafetový běh maminek Českou republikou zavítá na vyhlášený brněnský veletrh Sport Life! Registrace bude probíhat u hlavní brány BVV od 9:00 hod. Startujeme v 10:00 hod od Pavilonu V. Trasa bude měřit 5 km.

Posláním projektu MAMINY RUN je podpora zdravého a aktivního životního stylu českých rodin a pozvednutí myšlenky, že aktivní maminka je dobrým vzorem svým dětem. Tuto vizi podporují i známé osobnosti. V Brně se projektu aktivně zúčastní patronka štafety, herečka Alena Antalová, moderátorka Eva Decastelo a také fitness trenérka Hanka Kynychová.

Česká olympionička a především maminka, Kateřina Emmons, zahájila nikdy nekončící štafetový běh maminek MAMINY RUN v květnu 2014. Od té chvíle proběhla štafeta již mnoha městy České republiky a desítky dalších měst a obcí se hlásí se zájmem o zařazení do kalendáře štafety MAMINY RUN. Je milou tradicí, že běhu maminek jsou přítomni i starostové a primátoři zúčastněných měst.

Jednotlivé štafety jsou organizovány místními patronkami, které každému běhu dávají svůj osobitý ráz a projekt MAMINY RUN se tak stává velmi pestrým zážitkem pro všechny zúčastněné.

„MAMINY RUN je nikdy nekončící štafetový běh maminek celou Českou republikou. Je výzvou k aktivitě a především je poděkováním všem maminkám, které jsou dobrým vzorem svým dětem ve vztahu ke zdravému životnímu stylu a pohybu“, říká autorka projetu Jana Kastnerová.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

21. 10. 2014 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »