Ohnivý Bedřichovský Bastard – 15. 12. 2018


prosince
2018

15

Ohnivý Bedřichovský Bastard – 15. 12. 2018

Čtvrtý a poslední letošní závod OCR série Bedřichovský Bastard se se jmenuje Ohnivý Bedřichovský Bastard a koná se v sobotu 15. prosince.

Start je jako vždy na běžeckém stadionu v Bedřichově v Jizerských horách. Startujeme v 10.00, vyzvednutí startovních čísel je možná v den závodu na místě anebo den předem v hypermarketu Globus v Liberci. Závodníky čeká zcela nová trasa, přizpůsobená zimnímu období. Ta opět povede po okolních kopcích, ale v délce pouze mezi 6 až 7 kilometry. Stále ale závodníci budou muset překonat 17 až 19 umělých i přírodních překážek. Pokud některou vynechají nebo nezvládnou, opět je bude v cíli čekat pořádný trest. V cíli všechny účastníky čeká ale také odměna a to v podobě pořádné medaile, funkčního trika a drobných dárků.  A  samozřejmě skvělého pocitu ze zvládnutí nejdrsnějšího běžeckého závodu Jizerských hor! Nebude chybět ani možnost se ohřát, najíst či v suchu převléknout.

Pokud rádi běháte, plazíte se, překonáváte překážky i sami sebe, je pro vás účast na Bedřichovském Bastardovi snad téměř povinností! Registrujte se na webu závodu www.bedrichovskybastard.cz.

Propozice

  • název: Ohnivý Bedřichovský Bastard
  • termín: 15.12.2018, start v 10.00
  • místo konání: Bedřichov v Jizerských horách

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

25. 10. 2018 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »