Běhej lesy 2019 Karlštejn


května
2019

18


Místo: Mořina, kraj Středočeský

Běhej lesy 2019 Karlštejn

Druhý závod sezony Běhej lesy 2019 tě zavede do běžně nepřístupného vápencového lomu Velká Amerika. Proběhneš se přímo uvnitř impozantního kaňonu s jezerem, kde se odehrával například Limonádový Joe. Dále si užiješ doslova královské výhledy na gotický hrad Karlštejn, který nechal postavit římský císař Karel IV. ve 14. století. Buď král, Běhej lesy. Vybíháme 18. května.

TERMÍN: 18. 5. 2019
MÍSTO: Mořina
ČASOVÝ LIMIT: 3,5 hodiny (19 km), 2,5 hodiny (12 km)
DOPORUČENÁ OBUV: trailová
POVRCH: nezpevněné cesty

Více informací o závodu na webu behejlesy.cz

TRASY:

Dominanty závodu zůstávají, přesto se toho leccos na Běhej lesy Karlštejn pro rok 2019 změní. V první řadě to bude zázemí, které se stěhuje z obce Mořina do mnohem prostornější oblasti vedle lomu Malá Amerika, kde bude nejen větší komfort pro účastníky a návštěvníky závodu, ale také více parkovacích míst. Na parkoviště bude vjezd z hlavní silnice mezi Kozolupy a lomem Velká Amerika.

Výhled z trati na hrad Karlštejn zůstane, stejně jako proběh běžně uzavřeným vápencovým lomem Velká Amerika. Atraktivní novinkou pro běžce bude běh dalším lomem, ve kterém však ve všední dny stále probíhají dělnické práce. Celou trať krátké i dlouhé trasy vč. převýšení si prohlédni ZDE.

VIDEO Z MINULÉHO ROČNÍKU:

https://www.youtube.com/watch?v=4VMB9ddCnnc

ZDROJ TEXTU A FOTO: behejlesy.cz



Sponzorováno – placená spolupráce

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

9. 4. 2019 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »