Prima Run – 13. 5. 2017


května
2017

13

Prima Run – 13. 5. 2017

Televize Prima pod hlavičkou kanálu Prima LOVE pořádá 13. května již druhý Prima Run, netypický běžecký závod pro zamilované páry a nově i jednotlivce pod heslem „Rozdej lásku během“. Registrovat se můžete již od svátku zamilovaných, tedy od 14. února, a užít si tak běh po boku slavných osobností. Výtěžek z dražby známých tváří navíc poputuje na charitu.

Patronem Prima Runu je sportovec a moderátor Zpráv FTV Prima Roman Šebrle, který se samozřejmě zúčastní samotného běhu. Mezi dalšími známými osobnostmi, které se s námi proběhnou Stromovkou, jsou například hvězdná moderátorka pořadu TOP STAR Eva Perkausová, moderátorka Zpráv FTV Prima Gabriela Lašková, herec, režisér a moderátor pořadu davinci Jiří Mádl, hudební trio Poetika, herci Marek Němec, Kateřina Kaira Hrachovcová či Martin Trnavský a mnozí další.

Novinkou pro letošní ročník je především to, že se běhu mohou účastnit i jednotlivci. Po dokončení registrace bude mít každý, kdo bude sám, možnost vyzvat své přátele prostřednictvím e-mailu nebo sociálních sítí, aby se k němu přidali a vytvořili s ním pár. Pro vyzvané jedince bude připravena ještě speciální cena startovného se slevou 111 Kč.

Registrace odstartují tematicky na svátek zamilovaných 14. února.

A čím dříve se běžci zaregistrují, tím bude cena výhodnější. Párová registrace bude 14. února k zakoupení za 777 Kč. Nově i jednotlivci si v tento den budou moci zakoupit registrace se slevou 111 Kč, a to za 444 Kč. Následně bude cena registrací bez slevy za 888 Kč pro páry a za 555 Kč pro jednotlivce. Pro doporučené přátele do páru k registrovaným jednotlivcům bude ještě mimořádná sleva v hodnotě 111 Kč.

„V rámci letošního motta ,Rozdej lásku běhemʽ i letos věnujeme výtěžek dražby slavných tváří Nadaci Terezy Maxové dětem, s níž nás pojí dlouhodobá spolupráce například v rámci projektu TERIBEAR HÝBE PRAHOU aneb Prima DEN S MEDVĚDEM,“ řekl marketingový ředitel FTV Prima Aleš Pýcha.

Pětikilometrový závod se poběží 13. května v pražské Stromovce. Při tomto sportovním happeningu půjde o to doběhnout do cíle, ale také o to strávit čas společně, a oslavit tak „máj – lásky čas“ trochu jinak. Akce spadá do eventů primácké agentury SOLOOTIONS.

Více informací najdete na www.prima-run.cz.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

15. 2. 2017 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »