Dětský 91 Bubbles RACE v pražském parku Parukářka – 18. 6.


června
2016

18

Parukářkou se budou zase prohánět malí závodníci

Znáte ten zápal a radost z pohybu v dětských očích, když si hrají například na honěnou? Je to čistá radost z pohybu a přesně tohle jim můžete dopřát už 18. června na závodu 91 Bubbles RACE v pražském parku Parukářka. Bude na ně čekat překážková dráha, na které se budou muset vypořádat s plazením, podlézáním, během ale i přelézáním překážek. Jednoduše všechno co děti tak milují.

Už v 11 hodin dopoledne odstartuje druhý ročník závodu 91Bubbles RACE a stále se bude držet svého hesla „Nikdo nepůjde domů čistý”. Vezměte děti a přijďte se podívat do parku Parukářka na Praze 3 a dopřejte jim zábavu připravenou speciálně pro ně.

„Kuba si závod minulý rok moc užil a medaili má hrdě vystavenou a chlubí se s ní. Takže se nemůžeme dočkat i letošního startu. Líbí se mi, že závod se řídí pravidly fair play a to jsou hodnoty, které chci, aby můj syn přijal do života za své. No a taky se tam pěkně vyřádí a to děti potřebují.“ řekla Vendula Svobodová, prezidentka nadačního fondu Kapka naděje

Nemusíte se bát, že by váš závodník nebo závodnice závod nezvládli. Máme připravené tři trasy rozdělené podle věkové kategorie, takže závod bude pro každého ta správná výzva a hlavně zábava. Všichni závodníci dostanou v cíli medaili, aby na závod nezapomněli a mohli se pochlubit, že ho zvládli. Chystáme i malé překvapení, ale o tom víc až na místě.

Rozdělení tratí:

  • 3 – 6 let (400 metrů + 9 překážek)
  • 7 -10 let (1000 metrů + 12 překážek)
  • 10 – 15 let (1500 metrů + 15 překážek)

Na naše malé neposedné závodníky budou při závodě dávat pozor dobrovolníci, kteří se postarají o to, aby si nikdo neublížil a všichni se dostali do cíle s úsměvem. Samozřejmě nic nenecháváme náhodě a tak budeme mít na místě připravený zdravotnický personál.

Již několikátý rok zábava pro celou rodinu

Závod 91 Bubbles RACE je součástí projektu 91 Bubbles, který byl představen již v roce 2014 ve Vysokých Tatrách. Jeho hlavní myšlenka je podpora kulturně společenského života a neformálního setkávání zajímavých lidí s programem pro celou rodinu. Právě na těchto setkáních se můžete nechat hýčkat a zapomenout na starosti všedního dne a mezitím si vaše děti mohou užít zábavu a vzrušení na závodě. Chceme vám nabídnout v hektickém světě ostrůvek relaxace a v dětech vzbudit touhu po pohybu a sportu.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

17. 5. 2016 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »