7. ročník Veseckého krosu „Ve stříbrných stopách L. Bauera“ – 10. 10.


října
2015

10

7. ročník Veseckého krosu „Ve stříbrných stopách L. Bauera“ – 10. 10.

Oddíl běžeckého lyžování TJ Dukla Liberec zve sportovní veřejnost na běžecký závod, sedmý ročník Veseckého krosu „Ve stříbrných stopách Lukáše Bauera“.

Závod se koná 10.10.2015 v běžeckém areálu Vesec u Liberce.

pozvanka2

Závodit budou všechny věkové kategorie, proběhne i rodinná a firemní / týmová štafeta.

Všichni startující obdrží startovní „balíček“ jehož hodnota převyšuje startovné – startovní číslo (zůstává závodníkům) vč. jména (při registraci nejpozději 3 dny před závodem), startovní tašku s dárky od partnerů, nápoj od společnosti Coca-Cola dle vlastního výběru. Prvních 100 přihlášených jednotlivců na hlavní 10km závod obdrží skluzný vosk SWIX CH4.

Vybrané startovné slouží k rozvoji běžeckého lyžování mládeže v Liberci.

V rámci doprovodného programu proběhne koncert skupiny EXIL 51 a bazar sportovního vybavení a sportovního oblečení.

Rezervujte si termín 10.10.2015 a přijeďte se do Vesce proběhnout v atraktivním terénu v podhůří Jizerských hor a podpořit svoji kondici a TJ Dukla Liberec!

Více informací vč. on-line registrace najdete na www.stribrnastopa.cz.

Pokud se rádi proběhnete, přihlaste se a zazávoďte si s vlastním startovním číslem, zúčastnit se může celá rodina. Výtěžek ze startovného navíc půjde mladým Libereckým lyžařům.

„Tratě se nachází v běžeckém areálu ve Vesci, kde se v roce 2009 konalo Mistrovství světa v klasickém lyžování a kde patron závodu Lukáš Bauer získal stříbrnou medaili na patnácti kilometrové trati. A právě na těchto okruzích se bude v sobotu závodit,“ řekl pořadatel závodu Tomáš Valoušek.

Podle něj se závod koná na podporu běžeckého lyžování mládeže v Liberci, přesně na tento účel poputuje také startovné, které se při závodě vybere.

Závodí se v kategoriích od těch nejmenších, kteří poběží 200 metrů, až po dorostenecké a dospělé, elitní kategorie poběží celkem deset kilometrů. Start první kategorie je v 9:30, hlavní závod pak odstartuje v 11:30.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

3. 10. 2015 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »