Zombie Night Run 2015 Praha – 31. 10. 2015


října
2015

31

Zombie Night Run 2015 Praha – 31. 10. 2015

ZOMBIE NIGHT RUN, závod, běh, událost známá jako nejděsivější a nejstrašidelnější běh na světě. Závod, kde není důležité vyhrát nad ostatními, ale nad svým strachem.

Hlavně si nezapomeňte čelovou svítilnu, tu nemají ZOMBIE rádi.

Tak zní podtitul chystané události, která v Praze na Vítkově 31. října odstartuje v půl sedmé večer směrem do parku Vrch Vítkov, aby účastníci museli překonat tunel strachu, krvavé schodiště a zombie hrad. To vše bude ještě stíženo útokem oživlých mrtvol, které se budou snažit závodníky zpomalit a znepříjemnit jim jejich útěk do bezpečného cíle. Proto všichni milovníci nočního běhání a dobrodružství mají šanci okusit na vlastní kůži o čem takový Zombie night Run doopravdy je. Nezapomeňte smrtelníci, že strašidelný ZOMBIE RUN se blíží do centra Prahy! Je důležité utéct zombíkům, nenechat se chytit a vystrašit. Nejrychlejší vyhrává, ale nebude to mít lehké musí ze sebe setřást ZOMBIE, kteří budou úplně všude!!!

ZOMBIE NIGHT RUN uteč zombíkům, nenech je Tě chytit a vystrašit. Běh či chůze, kde se budete muset poprat s nástrahami nočního běhu se strašidelnými ZOMBIE. Užijete si různé nálady strachu ve čtyřech ZOMBIE zónách. Běh, který je lemován desítky ZOMBIE, strašidelnými zónami a ponurou muzikou. Nebudou chybět světelné efekty, strašidelní ZOMBIE a další překvapení. Můžete startovat i jako ZOMBIE, vyhrát soutěž o nejstrašidelnější kostým.

Více informací o akci naleznete na: www.zombierun.cz

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

4. 9. 2015 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »