Night Run 2015 – Ostrava (18.4.) a Hradec Králové (25.4.)


dubna
2015

18

Night Run 2015 – Ostrava (18.4.) a Hradec Králové (25.4.)

Ostrava: 18. 4. 2015 – Masarykovo náměstí

Hradec Králové: 25. 4. 2015 – Velké náměstí

Po úspěšném roce 2014 kdy odstartovala nová série běžeckých závodů s názvem GP Batteries Night Run se pořádající agentura rozhodla pro nadcházející rok 2015 připravit ještě kvalitnější a dle slov ředitele závodu pana Tomáše Pavla větší a navštěvovanější akce na celém území České republiky. Rozšířeno bude zázemí pro závodníky ale i samotná světelná show a startovací koridor. Jako již tradičně půjde o noční běh městem s takzvanými „čelovkami“ na tratích pět a deset kilometrů. U kratší trasy půjde opět o takzvaný Avon růžový běh na podporu boje proti rakovině ženského prsu. Na všech akcích bude kladen i velký důraz na doprovodný program, takže si na své příjdou i diváci a samozřejmě děti.

Pro letošek bude připravena vylepšená verze pamětního trika. Tentokrát se jedná o funkční materiál a samozřejmostí je i upravený a modernější potisk. Možná jste již zaregistrovali kreslené postavy běžců, kteří budou celý seriál doprovázet a to nejenom z vizuálů spojených s akcí ale i na jednotlivých místech konání závodu. Takže jmenují se Lucie, Alice, Filip a Adam a budou s Vámi běhat Night Run a Avon běh v roce 2015. Od této čtveřice se vždy budete dozvídat praktické informace a zajímavosti z konkrétního míst konání závodu.

Nesmíme opomenout ani naše nejmenší a již dnes se můžeme těšit na RWE Kids Cup 2015 to znamená závody i pro ty nejmladší kategorie o krásné věcné ceny ale i pamětní medaili pro každého juniora co se zúčastní s názvem RWE Kids Cup.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

2. 3. 2015 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »