Zaregistrujte se přes SVĚTLO PRO SVĚT a pomozte nevidomým

Zaregistrujte se přes SVĚTLO PRO SVĚT a pomozte nevidomým

Udělejte něco pro sebe a navíc pomozte vrátit zrak nevidomým v Africe. Zaregistrujte si startovní číslo přes naši neziskovou organizaci SVĚTLO PRO SVĚT v rámci projektu: „Během proti slepotě“. Vždy předem přesně definovaná část daru za startovní číslo je věnována přímo na projekty oftalmologické péče v Africe (zejména v Etiopii, Rwandě a Burkině Faso).

Během patnáctiminutové nekomplikované operace, jejíž náklady se pohybují okolo 800,–Kč, lze pacientovi výměnou poškozené čočky vrátit zrak.

Nabízíme startovní čísla na běhy, které jsou již u RunCzechu.com vyprodány, jedná se o:

Sportisimo ½ Maraton Praha – vrátíte jednomu člověku zrak díky operaci šedého zákalu.

Volkswagen Praha – vrátíte zrak jednomu člověku díky operaci šedého zákalu a ještě zajistíte operaci trachomu pro jednoho nevidomého (Trachom je velice bolestivá forma slepoty, kdy je oční víčko otočené dovnitř, takže řasy škrábou rohovku. V prvotním stádiu stačí podat antibiotika, v konečném stádiu je toto onemocnění nevratné a operací se uleví pouze od bolesti).

Tento rok SVĚTLO PRO SVĚT nově otevřelo běhy nejen v Praze (Sportisimo 1/2 Maraton a Volkswagen Maraton), ale i v Českých Budějovicích, Karlových Varech a Olomouci.

Pokud se budete chtít zapojit do našeho projektu a udělat tak něco nejen pro svoje zdraví, ale především zachránit zrak nevidomému člověku v Africe, podívejte se, prosím, na naše webové stránky, kde jsou veškeré informace: http://www.svetloprosvet.cz/cs/jak-pomahame/prague-international-marathon/

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

10. 2. 2015 / Reportáž / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »