Hubnutí do plavek? Jde to i rychleji

Pro většinu lidí není hubnutí nic příjemného. Získat a udržet si ideální postavu stojí spoustu času a odříkání. Co když tomu hubnoucímu trápení můžeme trochu pomoci? Existují účinné procedury, díky kterým se ke své vysněné postavě dostanete o poznání rychleji.

 

Jak se zbavit přebytečného tuku

Hubnete všude jinde, než skutečně potřebujete? Nebo je pro vás hubnutí těžší, než jste si představovali? Lékařská kryolipolýza Cooltech umí během 1-3 sezení odstranit tuk na bříšku, stehnech nebo třeba zadečku.

Lékař nasaje podkožní tukové buňky speciálním nástavcem a podchladí je. Lymfatický systém je začne následně odplavovat z těla pryč a vy hubnete. Tento proces je naprosto bezpečný a organizmus nijak nezatěžuje.

 

Jak vypnout pleť na těle

Občas se stává, že po větším úbytku tuku nebo po těhotenství zůstane na těle povolená kůže. Novinkou v péči o pleť je vysoce výkonný laser Fotona Dynamis Pro, který má široké spektrum použití a mimo jiné zpevňuje i pokožku těla.

Ošetření Fotona TightSculpting používá dvě vlnové délky k dosažení hlubokého i povrchového vypnutí pleti. Tato unikátní kombinace účinně stimuluje tvorbu kolagenu a zvyšuje tonus pleti. Kolagenní vlákna se díky laserovému záření stáhnou, stará a poškozená se vstřebají a během šesti týdnů se začínají tvořit nová, pružnější a kvalitnější.

 

Jak odstranit celulitidu

Celulitida souvisí se zhoršením průtoku lymfy. Objevuje se nejčastěji na stehnech a hýždích, ale můžeme ji vidět i na břichu nebo rukou. Nej

účinnější prevencí je pravidelný pohyb a zdravý životní styl. Přesto je boj s celulitidou velmi těžký a většinou i málo efektivní.

Naším pomocníkem může být lipomasáž LPG, která maximalizuje metabolizmus kůže a stimuluje tok lymfy. LPG zároveň napomáhá štěpení tuků, a tím urychluje vyhlazení celulitidy. Pro maximalizaci účinku ošetření je vhodné jej doplnit o lymfodrenáže, které také vedou ke zlepšení metabolismu a látkové výměně.

 

Poznámka: článek je komerčním sdělením, nejedná se o příspěvek redakce.

Napsat komentář – zatím pouze jeden komentář

Hubnutí do plavek? Jde to i rychleji – Jeden komentář

  1. Jan Jirásek napsal:

    Dobrý den, zkuste to jako já a budete spokojeni

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »