360°Challenge startuje sezonu valentýnským víkendem!


ledna
2016

13

360°Challenge startuje sezonu valentýnským víkendem!

Ještě jsem si ani neodpočinuli od vánoční pohody a běžci mohou pomalu ale jistě oprašovat své tenisky. Už nyní pro vás máme dárek na svátek zamilovaných – netradičního valentýna! Tentokrát se závod 360°Challenge představí o valentýnském víkendu 13. 2. 2016 v Liberci, v běžkařském areálu Vesec, a to novinkou – 360Challenge WINTER! Začněte se pomalu otužovat, protože v únoru před Valentýnem vám bude horko. Ideální dárek pro drahou polovičku, zažijete pořádnou zimní muchlovačku, Liberec čeká.

360°Challenge WINTER

Zima, mráz a sníh nás nezastaví.“ hlásají organizátoři závodu. 360°Challenge zažívá svou další premiéru, i když se jedná už o 2. ročník. A tak ti, kteří si mysleli, že se na jarní 360tku v klidu připraví přes zimu, chybovali. „Konečně začalo i chumelit a tak doufáme, že kromě adrenalinu se dočkáme i sněhových radovánek“, těší se už teď Nikola Bartáková, ředitelka závodu.

Pro závodníky jsou připraveny i speciální medaile, ale v cili na ně kromě iontového nápoje bude čekat i čaj, který zahřeje. I když o valentýském víkednu bude nejednomu závodníkovi pořádné horko.

Hlavní start mužů a žen začíná úderem 11. hodiny, ale na své si přijdou určitě i děti, pro které bude část trasy také upravena. Tradičním cvikem, který na 360°Challenge nemůže chybět je humusák. „Humusáky nezastaví ani vánice“ smějí se doborovolíci, kteří budou dohlížet na řádné provedení cviků.

Stále váháte?

Zimní období je jiné, zvláštní, proč nevyzkoušet tělo v extrémních podmínkách. Vždy se najde krok, který vás zavede dále, posune hranice, které se zdály už nepřekonatelné. Závod v zimě a sněhu bude pro mnohé premiérou. A co je jednou poprvé, je nezapomenutelné, speciální, proto najděte sílu, zvedněte se z gauče, uberte doma radiátorům a začněte trénovat. Startujeme 13. února, uvidíme se na startu.

Tak co, půjdeš s námi do toho a ukážeš světu, že i Ty na to máš?

www.360tka.cz

ostatní závody:

  • Praha 13. 4. 2016
  • Chrudim 28. 8. 2016
  • Praha 3. 9. 2016

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

14. 1. 2016 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »