Revoluční držáky smartphonů při běhání Quad Lock

Chytré telefony jsou dnes natolik chytré, že je využíváme i při běhání, např. kvůli aplikaci RunKeeper, o tom již Běháme.cz psalo. Jenže světe div se, běhat se smartphonem v kapse není úplně pohodlné. Navíc dneska chce každý větší a větší displej, čímž se zvětšuje velikost telefonu, a kraťasy na běhání jaksi nejsou přizpůsobeny k tomu, aby pojmuly takovéhle monstrum. A speciální přiléhavý běžecký oblek nemá mnohdy kapsu žádnou. Takže co s tím? Běhat s telefonem v ruce? Ano, i tyto běžce při svých trénincích potkáváme, ale pokud to s běháním s chytrým zařízením myslíte vážně, objednejte si revoluční držák na ruku Quad Lock Armband.

Tato malá vychytávka, kterou pořídíte v eshopu Kabelmanie.cz za 890 Kč, se umisťuje na paži, kde ničemu nevadí. Pokud si pořídíte ochranný obal Quad Lock Poncho, potom se nemusíte bát běhat ani v dešti. Vyjmutí a umístění telefonu do držáku je otázkou sekundy, takže nezmeškáte žádný hovor. Jednoduché použití můžete vidět v následujícím videu.

Hrudní pás Quad Lock Heart Monitor

Pokud chcete běhání posunout ještě o úroveň výš a chcete mít pod kontrolou váš srdeční pulz, potom je Heart Monitor určen právě vám. Malý hrudní pás, nikterak omezující váš běh, bude díky bluetooth technologii přenášet záznamy vaše srdečního pulzu do aplikace Runtastic PRO nebo již zmíněného RunKeeperu, čímž budete mít vaše statistiky ještě o něco dokonalejší. Baterie v zařízení vydrží při běžném používání 2 roky a je součástí balení.

Hrudní pás Heart Monitor pořídíte za 1 490 Kč v eshopu Kabelmanie.cz.



Sponzorováno – placená spolupráce

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »