Vhodné běžecké oblečení = půl úspěchu

Vhodné běžecké oblečení = půl úspěchu

Dali jste si na začátku roku předsevzetí týkající se hubnutí a formování postavy? V průběhu roku se ale zdá, že na plnění novoročních slibů se jaksi pozapomnělo. Možná, že jste si na nějaká kila navíc vzpomněli právě teď. Prázdniny začínají a letní sezona je v plném proudu – nejvyšší čas odhodit trička i kalhoty a hurá do plavek! A právě zde se nachází kámen úrazu – nějaké ty nevzhledné faldíky, celulitida, případně další fyziologické problémy. Jak se jich zbavit? Během!

Běh na dlouhou trať

Ať zní výše uvedené pořekadlo sebevíc metaforicky, před samotným během je nutno rozplánovat trasy a sehnat si vhodné vybavení, které je základem pozdějšího úspěchu. Velkou pozornost byste měli věnovat správnému výběru obuvi. Zapomeňte na tenisky z tržnice – pokud tedy vyloženě nechcete řešit problémy se zborcenou klenbou, puchýře a další nepříjemnosti. Kvalitní oporu nohy poskytuje obuv Adidas, která byla navržena přesně dle potřeb a přání vrcholových sportovců. Vyšší cena obuvi je vykoupena maximálním komfortem a výbornými běžeckými vlastnostmi. Také na kvalitu obuvi nesmíme zapomínat. Rozhodnete-li se pro tenisky Adidas, rozhodně neprohloupíte. Vaši investici ocení nejen nohy, ale také celé tělo. Kvalitní opora a uchycení končetin je totiž základem správného držení těla!

Nezapomínejte ani na správné oblečení

Vyběhnout v upnutém tričku a mini kraťáskách může být možná sexy, nicméně tato kombinace je pro opravdový sport naprosto nevhodná. Kromě výběru správné obuvi byste měli věnovat také nemalou péči výběru správného běžeckého oblečení. Dobře posloužit vám může například tepláková souprava Adidas, která nalezne uplatnění třeba také na tréninku nebo vycházce po okolí. Oblečení Adidas se vyznačuje kvalitními materiály, které byly pro výrobu použity a také maximální pohodlností.

Nejedná se příspěvěk redakce.



Sponzorováno – placená spolupráce

Napsat komentář – 4 komentářů

Vhodné běžecké oblečení = půl úspěchu – 4 komentářů

  1. Tomáš napsal:

    Tohle je placená reklama? Hrozný článek, pořád odkazy na obchod adidas. Mít pořádné běžecké boty je potřeba (adidas většina běžců vážně nezvolí), ale „Vhodné běžecké oblečení = půl úspěchu“ je vážně blbost. Pro začátek stačí koupit radši dobré boty, vzít obyč. kraťasy a tričko co má každý ve skříni a běží se krásně.

  2. Denisa napsal:

    nelze zcela souhlasit Tomáši, začala jsem běhat na podzim a zde pocítíte potřebu kvalitního oblečení – neříkám, že adidas, ale minimálně by prádlo mělo být funkční, jinak se pot dusí na Vás a je to o chřipku. Vážení, není nutné oblečení za desítky tisíc, jen kvalitní funkční prádlo vřele doporučuji. Jinak samo běží se krásně i v tom v čem běhá pan Tomáš, ovšem pro některé jedince jen při přízni počasí:)

  3. Miroslav Vávra napsal:

    Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s ehsopem adipoint.cz? Rád bych si tam koupil boty na běhání. Díky Mirek

  4. Laďa Kulka napsal:

    Neřekl bych, že by měl Adidas vyloženě špatnou běžeckou obuv. Ale je to otázka preferencí nejen značky, ale i zpracování běžecké obuvi. Jinak Denisa má pravdu, není vůbec potřeba utrácet nekřesťanské peníze za vybavení na běhání. Na své první boty na běh jsem měl jediný nárok a tím byla cena, takže jsem je koupil tady http://www.outletexpert.cz/bezecka-obuv/ za 600 korun. Teď už jsem samozřejmě ochoten dát i víc. 🙂

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »