Běh pro kuře – 26. 5. 2018


května
2018

26

Běh pro kuře – 26. 5. 2018

Přijďte svým během podpořit znevýhodněné děti ve spolupráci s NROS a Českou televizí. Běh pro děti je celodenní akce zaměřená na všechny věkové kategorie. Čeká vás nabitý program plný zábavy, koncertů a známých osobností.

Hlavním cílem projektu, i naší akce, je pomoci zvyšovat kvalitu života znevýhodněných dětí jakýmkoli způsobem, podporovat jejich práva na život v rodině či náhradním rodinném prostředí a vytvářet stejné příležitosti pro děti všech věkových kategorií. Trasa běhu je směrována přes oboru Hvězda, která se nachází nedaleko centra Prahy.

Začátek akce je 26. 5. 2018 v 11 hodin. Pro účastníky jsou připraveny dva běhy. Běh pro nejmenší od 14 hodin a hlavní večerní běh od 20:40. Na trase na vás budou čekat speciální zóny, na nichž si užijete zábavu. A to nejen malí účastníci, ale i ti velcí. Na místě budou i stánky s občerstvením, doprovodným zbožím a charitativními předměty. Během doprovodného programu vystoupí i celá řada celebrit.

Akce funguje na principu solidarity a dárcovství. Každý účastník přispěje částkou ve formě vstupného, které je v předprodeji 390 Kč, na místě 490 Kč. Cílem akce je vybrat co nejvíce peněz, které poputují právě do nadace. Tato akce je dokonalým spojením zdravého pohybu, skvělé zábavy a pomoci těm, kteří to nejvíce potřebují. Setkáte se zde se zajímavými lidmi a odnesete si zážitek na celý život. Akce se můžete účastnit s celou rodinou i přáteli.

Více informací na webových stránkách http://behprokure.cz/

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

7. 4. 2018 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »