Rozjeďte to s nejlepšími GPS hodinkami

Dobrodružství. Relax. Endorfiny. To vše představuje běh pro své příznivce. I vy rádi objevujete nové trasy a vychutnáváte pocit svobody? A chtěli byste vyzkoušet ještě více zajímavých cest? Vyzkoušejte běh s GPS hodinkami. Kromě toho, že vám pomohou neztratit se, naplánují pro vás vždy novou trasu do vytouženého cíle. Inspirujte se naším výběrem špičkových běžeckých hodinek s GPS systémem.

 

Garmin Forerunner 630

Pokud se zmíní GPS, musí se zmínit Garmin. Specialista na GPS systémy přetavil své know-how i do hodinek. Forerunner 630 však kromě spolehlivého navigačního systému nabízí i nadstandardní metriky. Hodinky vám podají informaci o délce kroku, vertikální oscilaci či kadenci. Kromě výkonnostních metrik se dozvíte i zajímavé údaje o výši stresu či hladině laktátu. Jde o opravdu pokročilý model, kteří využijí aktivní a profesionální běžci. Aplikace, statistiky, grafy, personalizace prostředí – ani to nechybí modelu Garmin Forerunner 630. Pomůže vám dostat ze sebe maximum.

Garmin Forerunner je skvělým společníkem pro tréninkový plán.

Forerunner je skvělým společníkem pro tréninkový plán.

 

Suunto Ambit3 Vertical

Máte rádi běh ve vysokohorském prostředí? Pak jsou pro vás hodinky Suunto Ambit3 Vertical jako stvořené. Dokáží vám říct, v jaké nadmořské výšce se nacházíte jakož i celkový sumář za rok. Také si můžete nastavit vlastní tréninkový plán a vlastní cesty pomocí topografických map a heat map v aplikaci Suunto Movescount. Ta umožňuje i tvorbu vlastního filmu s 3D mapami, fotkami a metrikami. Hodinky je také možné propojit s telefonem a dostávat oznámení i během běhu či přímo se podělit s přáteli o svůj výsledek.

Na hodinky Suunto Ambit 3 Vertical se můžete spolehnout i v drsnějším prostředí.

Na Suunto Ambit 3 Vertical se můžete spolehnout i v drsnějším prostředí.

 

TomTom Spark 3

Tak tyto sportovní hodinky můžete v klidu nazývat i svým osobním trenérem. TomTom 3 nabízejí několik běžeckých módů, které si můžete nastavit a přizpůsobit podle své potřeby. Stanovte si svůj cíl a hodinky vám ho pomohou dosáhnout. Intervalový trénink, Tréninkové zóny, Závodní mód či Indikátor zotavení po tréninku. A všechny běhy si můžete užít na trasách, které jste dosud neznali. Prvotřídní GPS systém vám navrhne několik variant, jak se dostat do cíle a váš běh tak může být pokaždé novým zážitkem. Můžete si také stáhnout trasy z internetu, uploadnout je do systému a TomTom 3 vás nimi lehce provedou.

Máte stanovený cíl? TomTom 3 vám ho pomohou dosáhnout.

Máte stanovený cíl? TomTom 3 vám ho pomohou dosáhnout.



Sponzorováno – placená spolupráce

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »