THE COLOR RUN – 16. 6. 2018


června
2018

16

THE COLOR RUN – 16. 6. 2018

Barvičky, barvičky – The Color Run se blíží. V sobotu 16. června ve 14.00 to na pražském výstavišti v Holešovicích zase vypukne. Už po čtvrté. Barevné mraky plné běžců, neběžců, dospělých i dětí budou oslavovat všechny hrdiny nejen tohoto pětikilometrového běhu. Bez moderátora a filmového režiséra Jakuba Koháka by to samozřejmě nešlo, k němu se připojí modelka Veronika Kašáková a svůj první venkovní koncert odehraje Bára Poláková.

Letošní červnové barevné šílenství bude oslavovat hrdiny. Jsou všude kolem nás, aniž bychom o nich věděli. Jsme to i my samotní, kteří se možná necítíme na půlmaraton, ale na pět kilometrů v záplavě barev si věříme.

A kdo jsou naši letošní The Color Run heroes? Například modelka a finalistka České Miss 2014 Veronika Kašáková, která dětství strávila v dětském domově. Také máma, herečka a zpěvačka v jednom Bára Poláková, tanečnice a youtuberka Andy Coconut nebo zakladatelka projektu Za normální holky Kristýna Dolejšová.

Teď je i váš čas si do nebeských barev přijít zaskotačit a stát se hrdinou. Už jen tím, že si koupíte registraci anebo někoho obdarujete poukazem. The Color Run zase přispěje Nadačnímu fondu Veroniky Kašákové, spolku Tilie na projekt Slunce a všichni budou šťastní.

Čtvrtý ročník The Color Runu bude jako vždy plný barev, hravosti, veselosti, také uvidíte pár bláznů válejících se v barvách po zemi a to vše za doprovodu zpěvačky Báry Polákové, kapely So Fine, DJ Roxtara a dalších. Partneři běhu si pro vás připraví super bonusový program.

A jestli se na těchto skvělých pět kilometrů chcete dostatečně připravit, nenechte si ujít barevné výběhy v pražské Stromovce, který povede Outdoor Training Club s našimi heroes. První startuje 11.4. Více na www.thecolorrun.cz.

The Color Run 2018

  • Kdy: sobota 16. června 14.00
  • Kde: Výstaviště Holešovice
  • Za kolik: 590 Kč

 

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

30. 3. 2018 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »