5. ročník MASARYK RUN – 1. 4. 2018


dubna
2018

01

5. ročník MASARYK RUN – 1. 4. 2018

MASARYK RUN 2018 spustil registrace!

Sportovní akce na Masarykově okruhu v Brně oslaví 1.4.2018 již pátý ročník. I v roce 2018 MASARYK RUN nabídne starty v běhu, in-line bruslích a koloběžkách.

Využijte nejlevnější startovné při registraci do konce roku na www.masarykrun.cz

Všichni běžci, inlinisté a koloběžkáři se mají na co těšit. Připraveny budou závody pro děti na 200 m, 400 m, 1500 m a hlavní závod na 10 km. Nebude chybět ani běžecká štafeta na 5 + 5 km. Zapište si do diáře 1.4.2018!

I v roce 2018 se organizátoři zaměří na široký servis a komfort pro závodníky jako půjčovna koloběžek, inline bruslí a běžecké obuvi. K dispozici budou také masáže a tejpování. To vše ZDARMA! V cíli každý dospělý účastník obdrží originální pamětní medaili, děti tu sladší, perníkovou. Na své si přijdou všichni i návštěvníci MASARYK RUNu, pro které bude připraven bohatý doprovodný program a široká nabídka sportovních potřeb.

Registrace byla spuštěna před pár dny a již je přihlášeno na 200 účastníků.

Bude překonána letošní účast 1707 startujících?

Namotivujte sebe i své přátelé a nadělte si startovné pod stromeček! Motivace vyběhnout v zimě bude pak mnohem snazší!

 

MASARYK RUN již popáté už brzy!

Posledních pár dnů je možné přihlásit se k závodům na 10 km, běžeckou štafetu dvojic na 2 x 5 km nebo svou ratolest na jednu z kratších dětských tratí. Přes 1400 čísel už má své majitele a 1.4. vyběhnou a vyjedou na jedinečnou trať Masarykova okruhu. Pokud se k nim chcete přidat, pospěšte si! Registrace na www.masarykrun.cz.

Každý kdo dorazí do cíle, bude odměněn originální pamětní medailí. Děti si na ní mohou ihned pochutnat, výborná perníková medaile jim přijde po výkonu jistě vhod! Namoženým svalům můžete ve stanu Alpa dopřát masáž, zdarma! Do 20.března je ještě čas k objednávce oficiálního funkčního trička závodu a také k jistotě mít na svém startovním čísle i své jméno.

MASARYK RUN Zdravotní pojišťovny 211 není jen o závodech v běhu, na koloběžkách a na inline bruslích, ale veškerou výbavu na tyto sporty si můžete přijít i vyzkoušet a otestovat! Samozřejmě zdarma. K dispozici budou inline brusle Tempish, koloběžky Kostka z brněnské prodejny Dako Sport, běžecká obuv Mizuno a její modely Wave Rider 21, Wave Shadow a Wave Sonic. Děti se zabaví ve vědeckém koutku Vida, na skákacích hradech, motokárách nebo trenažéru F1 – ten je k dispozici i pro dospělé. Hlavní partner závodu Porsche Brno přiveze karavan s interaktivním zrcadlem, Jenga věží, obřími piškvorkami a dalšího doprovodného programu včetně servisu pro účastníky v podobě tejpování za symbolický poplatek 50,-! Hlavním lákadlem pro dospělé bude testování vozů Volkswagen s novinkou T-Roc! Vystaveny budou také závodní motorky Karla Abrahama. U generálního partnera, Zdravotní pojišťovny 211 si můžete zkontrolovat svůj tlak a změřit složení vašeho těla včetně množství svalů a tuků na přístroji InBody, vyfotit se ve fotokoutku a okamžitě získat vytištěnou fotografii nebo si vyzkoušet jízdu na Segwayi.

Již na čtvrté vítězství mezi běžci bude útočit brněnský Robert Míč, ale obhajobu nebude mít lehkou. S loni druhým Filipem Záveským z České Třebové si zopakují boj o vítězství. Do něj bude chtít zasáhnout i Jiří Petr. Závod žen letos okoření stálice českého běhu, držitelka neuvěřitelných 40ti mistrovských titulů, Petra Kamínková. Loňský traťový rekord Lucie Maršánové se tak bude otřásat v základech. Všechny na trati budou povzbuzovat hity z Hitrádia City.

I mezi koloběžkáři bude startovní pole nabyto hvězdami. O vítězství na Masarykově okruhu pojedou hned dva mistři světa v koloběhu – Michal Kulka a Tomáš Pelc! Sbírat body do Českého koloběžkového poháru ale budou i ostatní z více než 240 koloběžců na startu. Překonány tak nemusí být jen rekordy traťové, ale i rekord nejpočetnějšího závodního pole koloběžců v historii ČR.

Na závěr něco pro fajnšmekry. Trojkombinace MASARYK RUN – to je závod na 10 km nejdříve na inlinech, poté na koloběžkách a na závěr běžecky.  To už je pořádná výzva, ale přijalo ji na 20 statečných! Přidáš se k nim? Na viděnou 1. dubna na Masarykově okruhu v Brně!

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

2. 1. 2018 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »