Seriál Běhej lesy spustil registrace. Nově zamíří do Slavkovského lesa.

Seriál Běhej lesy spustil registrace. Nově zamíří do Slavkovského lesa.

Sedm stálic a jeden nový závod bude mít seriál Běhej lesy v příští sezoně 2018. Závodníci se mohou těšit na nabitou běžeckou sezonu, která začne v dubnu v Lednicko-valtickém areálu a zakončí v září v šumavských Boleticích. Nově seriál zamíří do západních Čech, kde běžcům představí krásnou přírodu Slavkovského lesa. Seriál právě spustil své registrace se zvýhodněným startovným při včasném přihlášení. Registrace probíhají na www.behejlesy.cz.

Organizátoři oblíbeného seriálu Běhej lesy se rozhodli, že v příštím ročníku rozšíří seriál o jeden nový závod. Kromě sedmi stálic v kalendáři tak čeká na běžce závod Běhej lesy Slavkovský les v Karlovarském kraji, který se uskuteční 23. června.

„Dělá nám obrovskou radost, že o seriál Běhej lesy je zájem. V letošní sezoně s námi běželo téměř 12 tisíc běžců. Abychom umožnili účast na závodech Běhej lesy i dalším závodníkům, na které se letos po naplnění kapacit nedostalo, nebo kteří se teprve na závody chystají, rozšíříme seriál o jeden závod a společně tak rozběháme další kraj,“ říká David Douša z agentury RAUL!, která je marketingovým partnerem seriálu.

Závodníci se mohou spolehnout opět na atraktivní trasy, výjimečnou atmosféru a také kvalitní servis, na který jsou účastníci Běhej lesy zvyklí. Těšit se mohou na bohatě zásobované občerstvovací stanice, kvalitní čísla s již zabudovaným nevratným číslem, dřevěné medaile v cíli, fotky a diplomy ze závodu ke stažení zdarma a mnoho dalšího.

Startovné zůstává ve stejné cenové výši jako v minulých letech a při včasné registraci začíná na 400 Kč. Čím dříve se běžci přihlásí, tím větší mají šanci na levnější startovné. Organizátoři si připravili pro své závodníky zvýhodněné balíčky na 4 či 8 závodů, slevu při registraci dvou a více osob v rámci jedné objednávky či možnost zakoupit si dárkový poukaz na startovné k Vánocům. Registrace probíhají na www.behejlesy.cz.

Termínovka seriálu Běhej lesy 2018

  • 4. Běhej lesy Lednice, Jihomoravský kraj
  • 5. Běhej lesy Karlštejn, Středočeský kraj
  • 6. Běhej lesy Brdy, Plzeňský kraj
  • 6. Běhej lesy Slavkovský les, Karlovarský kraj
  • 7. Běhej lesy Vysočina, Kraj Vysočina
  • 8. Běhej lesy Bílá, Moravskoslezský kraj
  • 8. Jizerská 50 RUN, Liberecký kraj
  • 9. Běhej lesy Boletice, Jihočeský kraj

Závody Běhej lesy vynikají trasami z 80 % na měkkém povrchu a ze 100 % na čerstvém vzduchu. Přednostní seriálu jsou unikátní místa v přírodě v České republice jako průběh jindy uzavřeným lomem Velká Amerika, trasa vedoucí přes památku UNESCO Lednicko-valtický areál či výjezd na start lanovkou v Bílé v Beskydech.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

7. 12. 2017 / Reportáž / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »