Palestra Kbelská 10 – 3. 3. 2018


března
2018

03

V pátek 1. prosince 2017 byla otevřena registrace na silniční běžecký závod PALESTRA Kbelská 10, který se uskuteční v tradičním termínu, tedy první březnovou sobotu 3. 3. 2018 v Praze 9-Kbelích.

Kapacita závodu je 2018 závodníků, trať je stejná jako v předchozích dvou letech.

Startovné se pro rok 2018 nezvyšuje, součástí startovného je i pro příští rok funkční tričko Kalenji. Startovné na 10 i 5 km závod je možné i věnovat prostřednictvím dárkového poukazu.

Každý, kdo se přihlásí do konce roku 2017, má vedle nižšího startovného i garantovanou vybranou velikost trička (trička budeme objednávat až v lednu). Po 1. 1. již nemůžeme vybranou velikost trička garantovat.

Ve spolupráci s partnerem akce DECATHLON ČERNÝ MOST připravujeme běžeckou kolekci Kalenji s potiskem PALESTRA Kbelská 10.

V rámci startovného je opět možné přispět částkou 130,- Kč na jeden ze tří partnerských projektů: Centrum Paraple, Světlo pro svět a Speciální olympiády. Každý registrovaný závodník si může předplatit zátěžový test v Diagnostickém centru Palestra za výhodnou cenu 960,- Kč.

Od listopadu 2017 probíhají každý čtvrtek od 17 hodin v Centrálním pakru Kbely společné tréninky na závod. Účast je zdarma, stačí se ohlásit trenérovi Michalu Dostálovi na e-mail Dost-Mi@seznam.cz.

V roce 2018 nastanou změny u dětských závodů: plánujeme více kategorií, tedy menší počet dětí v jednotlivých závodech a především čipy i pro dětské závody pro zlepšení kvality výsledkového servisu. Dětské kategorie zůstávají zdarma, registrace na ně bude možná on-line v pátek před závodem a pak v sobotu na místě. Plánujeme omezení kapacity dětských kategorií na 300.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

8. 12. 2017 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »