3. ročník Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín – 2. 6. 2018


června
2018

02

3. ročník Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín – 2. 6. 2018

Organizátoři unikátního běžeckého závodu ulicemi festivalového Zlína zahájili přípravy třetího ročníku. Ten se uskuteční se 2. června 2018 a bude opět atraktivní tečkou za bohatým programem 58. Zlín Film Festivalu. Do závodu, který pořádá společnost FILMFEST, s. r. o společně s Běhy Zlín, se mohou běžci přihlašovat již nyní.

Od neděle 15. října 2017 mohou zájemci o účast v závodě využít možnosti registrace za nejvýhodnějších podmínek. Nejlevnější startovné ve výši 599 Kč za půlmaraton, 499 Kč za čtvrtmaraton a 1999 Kč za čtyřčlennou štafetu přinese závodníkům opět celou řadu atraktivních benefitů.  V ceně je například batůžek, kvalitní funkční tričko, vstup na večerní koncert v Koncertní zóně festivalu, pamětní medaile, pitný režim na trati nebo občerstvení po závodě a drobné dárky od partnerů závodu.

„Zvýhodněné startovné na všechny trasy bude platit až do 15. března,“ uvádí hlavní produkční festivalu Aleš Zábojník, který upozorňuje, že by závodníci neměli přihlášení nechávat na poslední chvíli: „Kdo nestihne registraci do tohoto termínu, přijde o možnost získat kvalitní funkční tričko zdarma. Následně si jej závodník může ke startovnému pouze dokoupit, i když za speciální cenu.“

Registrovat se na jednotlivé tratě běhu je možné prostřednictvím www.zlinskypulmaraton.cz, kde jsou také uvedeny podrobné informace o závodě i cenách startovného. „K dispozici jsou zde již nyní také dárkové poukazy, které mohou být pro příznivce běhu třeba zajímavým vánočním dárkem,“ dodává Aleš Zábojník.

Trasa půlmaratonu bude totožná jako v předchozích letech. „Poběží se z centrálního zlínského náměstí přes Benešovo nábřeží, Podvesnou na Čepkov, Rybníky přes bývalý Baťovský areál zpět na náměstí Míru,“ uvádí Bohuslav Komín za organizaci Běhy Zlín a doplňuje: „Součástí akce bude opět i velmi oblíbený rodinný běh na 1400m, který předchází hlavnímu závodu. Mohou se jej zúčastnit dospělí s dětmi i junioři, nebo ti, co si na delší tratě netroufají.“

Na trať druhého ročníku Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín 2017 se postavilo 1133 běžců. Vítězem hlavního závodu se stal již podruhé ukrajinský běžec Pavlo Veretskyi, který doběhl do cíle s výsledným časem hodina a dvanáct minut. Rodinného běhu se zúčastnilo téměř tři sta závodníků.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

16. 10. 2017 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »