Půlmaraton STRALIVIGNO – 22. 7. 2017


července
2017

22

Půlmaraton STRALIVIGNO – 22. 7. 2017

Není půlmaraton jako půlmaraton. Krásná vysokohorská panoramata, čerstvý vzduch, lesní pěšinky, zpevněný i nezpevněný terén, to všechno nabízí běh STRALIVIGNO, který se letos poběží již po osmnácté.

V sobotu 22. července 2017 si nenechte ujít akci, jíž se každý rok účastní stovky profesionálních i amatérských běžců. STRALIVIGNO je výjimečný především svým prostředím, v němž se běží. Díky nadmořské výšce až 2000 metrů nad mořem a celkovému převýšení zhruba 200 m se budete moci kochat výhledem na horské scenérie a z vrcholků hor budete shlížet do pohádkových zelených údolí a na livignské blankytně modré jezero.

Celkem 21,1 km dlouhé trati se mohou zúčastnit běžci nad 18 let registrovaní u FIDAL na rok 2017, u některé ze sportovních asociací či majitelé RUNCARD nebo MOUNTAIN AND TRAIL RUNCARD. Registrovat se můžete online, a to do 20. 7. za registrační poplatek 30 Euro, od 21. 7. pak za 35 Euro v pokladně závodu u aquaparku Aquagranda Active You, kde rovněž bude start i cíl běhu i níže uvedené štafety.

Stejnou trať si ve stejný den mohou vyzkoušet dvojice amatérských běžců nad 16 let ve STRALIVIGNO STAFFETA. Pro každého je připraven úsek v délce 10,5 km. Štafety mohou být složeny jak z mužských, ženských, tak i mix párů. Online registrace je možná do 20. 7. za registrační poplatek 40 Euro, od 21. 45 Euro taktéž v pokladně závodu.

V ceně poplatku je zahrnuta služba časového rozvržení společnosti OTC Srl, technická a lékařská pomoc na cestě, občerstvení, závodní souprava s technickými pomůckami, poukázka na jídlo po závodě, sprchy a další bonusy!

Běžecký svátek nezapomíná ani na ty nejmenší. V neděli 23. července se uskuteční MINISTRALIVIGNO – závod pro děti v osmi věkových kategoriích, pro něž je nachystána trať v rozmezí od 100 m do 2 km.

Registrujte se ještě dnes, a to jednoduše na www.stralivigno.it, kde se dozvíte další podrobné informace k závodu.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

14. 7. 2017 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »