Běžecký kros Skalka Praha 5 – 22. 4. 2017


dubna
2017

22

Běžecký kros Skalka Praha 5 – 22. 4. 2017

V dubnu začíná triatlonový seriál H-Triatlon Tour 2017 tradičně pořádaný spolkem H‑Triatlon. Letos se mohou účastníci těšit nově hned na pět závodů na rozličných tratích. Zapojit se může úplně každý, od nadšených běžců a dětí všech věkových kategorií až po profesionální sportovce, a zasportovat si v duchu motta závodů: „Tělo musíme překvapit!“.

Seriál závodů odstartuje již sedmým ročníkem Běžeckého krosu v přírodní rezervaci Skalka na Praze 5.

Přípravy na závodní sezonu jsou v plném proudu. O tom, jak vydařený letošní ročník bude, svědčí i podpora, jaké se mu dostává. „Záštitu všem pražským závodům poskytl náměstek primátorky Hlavního města Prahy, podporu máme i ze všech městských částí, to nám udělalo ohromnou radost a dává to naší práci smysl,“ dodává Marcel Voneš.

Část z každého zaplaceného startovného opět poputuje na charitativní účely. „Jako v minulém roce podpoří každý závodník Srdcerváče, což je kampaň Nadačního fondu na podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením, v loňském roce jsme jim přispěli částkou téměř 30 tisíc korun. Zanedlouho navíc spustíme další projekt, kterým opět trochu pomůžeme Srdcerváčům, a bude spojen s darováním krevní plasmy. Doufáme, že se k nám připojí nejen naši závodníci,“ vzkazuje Voneš.

Online registrace na všechny závody je již spuštěna a zájemci se mohou přihlašovat prostřednictvím internetových stránek www.htriatlon.cz. Startovné je možné pořídit ve třech cenových vlnách. Doporučujeme tedy registraci co nejdříve.

Pro účastníky je v zázemí každého závodu zajištěn profesionální sportovní servis včetně zdravotní služby. Každý závodník obdrží v rámci startovného energetický balíček a v cíli pak finisherskou medaili. Samozřejmostí je i bohatý doprovodný program pro děti i jejich rodiče. Všemi závody bude i letos provádět známý sportovní moderátor Stanislav Bartůšek.

Jednotlivé závody seriálu H-Triatlon Tour 2017:

22. dubna Běžecký kros Skalka – Praha 5
25. června Terénní triatlon Hostivař – Praha 15
23. července Pražský triatlon Horní Počernice
5. srpna Houmrův triatlon Jiříkov
29. října Běžecký kros II Skalka – Praha 5

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

7. 4. 2017 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »