THE COLOR RUN™ – 3. 6. 2017


června
2017

03

THE COLOR RUN™ – 3. 6. 2017

Tisíce lidí, tuny barevného prášku, běh a zábava – že už jste tohle barevné šílenství někdy viděli? Aby ne. Jde o nejoblíbenější barevný běh u nás. Letošní The Color Run™ se uskuteční 3. června od 14.00 v Praze. Kamarádi, zamilované páry, rodiny s dětmi, běžci i neběžci se opět sejdou na Výstavišti v Holešovicích, aby se oddali svým snům a zase se na chvíli stali dětmi.

A to bude snadné, jelikož se letošní The Color Run nese ve znamení snů, návratů do dětství a barevné magie. Takže se nebojte přijít s bandou kamarádů v retro outfitech nebo se naplno oddat barvám a hrám jako dřív. Tuto příležitost si nenechá ujít ani filmový režisér Jakub Kohák, herečka Anna Fialová, tanečnice Angeé Svobodová nebo zpěvačka MARQET s moderátorkou Markétou Ježkovou.

Pro tento ročník jsou připraveny také pravidelné tréninky. Ne že by The Color Run byl o usilovném běhu, ale před létem se chce každý hodit trochu do formy. Každou středu od 18.00 se můžete zapojit do výběhů, které pořádá spolek nadšenců Hello Runner. Sraz je u hlavního vchodu na Výstaviště. Cílem tréninků je připravit vás na 5km trať.

A bez nějaké soutěže by to taky přece nešlo. Jelikož je hlavním maskotem běhu The Color Run jednorožec – už jen proto, že se účastní každého ročníku a také jak krásně běhá – můžete se zapojit do soutěže o registraci zdarma. Stačí kouknout na facebookovou stránku The Color Run a poslat fotografii svého unikátního jednorožce – ať už vám jako základ poslouží váš kocour, babička, nebo vy sami.

Tak se těšíme v sobotu 3. června na pražském Výstavišti. Během akce se budete moct zkrášlit a odpočinout si v Elle zóně, pobavit se v PUMA Brand Experience centru, vyfotit se s kamarády ve fotokoutku Canon a Evropa 2 i TV Prima se postarají o pořádnou dávku zábavy.

The Color Run 2017

  • Kdy: sobota 3. června 14.00
  • Kde: Výstaviště Holešovice
  • Za kolik: 690 Kč

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

23. 3. 2017 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »