Běhej lesy Karlštejn – 27. 5. 2017


května
2017

27

Zaběhněte si závod výjimečný svou atraktivní lokalitou, kde na vás čeká běžně nepřístupný vápencový lom Velká Amerika a hrad Karlštejn. Proběhnete se přímo uvnitř impozantního kaňonu s jezerem a užijete si nádherné výhledy na gotický hrad vybudovaný českým králem a římským císařem Karlem IV. Přesuňte se na místo, které vyniká přírodním i historickým bohatstvím.

  • kraj: středočeský
  • místo startu: Mořina
  • Délky tras: 12km, 19km + dětské 500 m a 1 km
  • Typ závodu: terénní (povrch: lesní cesty a asfalt)
  • Kapacita: 2 000 závodníků
  • Startovné: od 500 Kč

Závodníci si mohou vybrat ze dvou tratí, kratší na 12 km nebo delší 19 km. Startovat se bude v obci Mořina, běžci na delší trase doběhnou až k obci Mořinka a pak se ke kratší trati připojí opět v lesích Českého krasu. Obě trasy pak vedou kolem gotického hradu vybudovaného českým králem a římským císařem Karlem IV. a před cílem se závodníci můžou těšit na průběh kolem jezera v impozantním kaňonu Velké Ameriky. Jak je u seriálu Běhej lesy zvykem, poběží se především po zpevněných trailových cestách.

Závodníci se mohou spolehnout kromě atraktivních tras a výjimečné atmosféry i na kvalitní servis. Těšit se mohou na bohatě zásobované občerstvovací stanice, velkokapacitní stan s hned několika možnostmi stravování, kvalitní čísla s již zabudovaným nevratným čipem, originální dřevěné medaile v cíli, fotky a diplomy ze závodu ke stažení zdarma a mnoho dalšího. Závodníci si mohou zakoupit také trička, mikiny či čelenky ve speciálním designu Běhej lesy 2017. K dispozici bude také tzv Úschovna dětí, kterou si pro účastníky připravily Lesy ČR. Děti v Úschovně pohlídají zkušené vychovatelky.

Běhej lesy Karlštejn je druhým závodem seriálu. Běžci, kteří chtějí být započteni do hodnocení celého seriálu, se musí zúčastnit alespoň pěti závodů z celkem sedmi pořádaných. Podmínkou je, že musí pokaždé běžet stejnou variantu trati.

Závod je již zcela vyprodán, závodníci se však mohou hlásit na další závody seriálu, například na nejbližší Běhej lesy Lednice, který se koná 17. června.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

8. 2. 2017 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »