Charitativní akce Bez hranic – 18. 9. 2016


září
2016

18

Charitativní akce Bez hranic, která se koná v neděli 18. září, láká sportovním odpoledne v Letenských sadech, kde budou pro účastníky připravena cvičení s vlastní vahou, běžecký trénink nebo trénink pro ty nejmenší. Těšit se také mohou na běžecký městský orientační závod, sportovní výzvu v několika disciplínách a charitativní tombolu. Veškerý výtěžek je věnován na splnění přání onkologicky nemocným dětem prostřednictvím Nadačního fondu Pink Bubble.

Co vše si pod sportovním odpolednem představit? Díky běžeckému orientačnímu závodu Warriors Ethos zažijete Prahu jinak. Postačí najít si parťáka do dvojice, vzít dobrou náladu a připravit se na neočekávané.

Tréninky účastníkům ukážou, že méně je někdy více a k udržení si zdravého těla i ducha není vždy potřeba nablýskaná posilovna. Zkrátka nepřijdou ani nejmenší, i pro ně bude připravený zábavný trénink.

A protože sport krásně ladí s pomocí druhým, mohou se účastníci těšit na charitativní tombolu. Exkluzivní ceny ale čekat nemohou a naopak do ní mohou něco přinést. Určitě odejdou s něčím jiným a zároveň přispějí na dobrou věc – na přání onkologicky nemocným dětem, které touží mnohdy po zdánlivých maličkostech, jako například foťáku, fotbalovém dresu nebo notebooku pro komunikaci s rodinou a přáteli při dlouhých pobytech v nemocnici. Anebo si přejí plavat s delfíny – jako Terezka. Splňme společně jim přání. Vždyť jsou hnacím motorem v jejich dlouhé a často velmi bolestivé léčbě.

Charitativní odpoledne také vyzývá k aktivnímu životnímu stylu a pohybu, proto akci předchází tzv. „pre-challenge“. Právě pro ty, kteří stále se sportem znovu začínají, nebo pro ty, kteří hledají novou výzvu, je akce určena. Od 1. září po dobu 17 dní mohou přijmout malou sportovní výzvu, jíž mohou zvládnout ve třech úrovních. A pokud nesplní, věnují svou zvolenou částku za den na splnění přání onkologicky nemocných dětí.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

18. 8. 2016 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »